Urmăreşte acum Marea Finală WGL 2016

UPDATE:

Avem marele câştigător al WGL 2016! Cei de la Natus Vincere pun mâna pe mult râvnitul trofeu al acestui an după ce au câştigat cu 7-6 împotriva celor de la Hellraisers, într-unul din cele mai strânse meciuri din istoria campionatului! Locul al treilea a fost luat de către cei de la Wombats on Tanks după o victorie cu scorul de 5-3 împotriva celor de la NSS.


 

WGL 2016 este în continuă desfăşurare, însă până vom afla marele câştigător este timpul să aflăm ce s-a întâmplat pe parcursul ultimelor zile!

Bătălia pentru locul 3 va avea loc între NSS şi Wombats on Tanks în timp ce marele meci de finală va avea loc între Hellraisers şi Natus Vincere. Articolul va fi updatat de îndată ce vom afla câştigătorii. Am avut parte de meciuri la limită dar şi de plimbări prin parc pentru unele dintre echipe.

În sferturile campionatului, Natus Vincere şi Wombats on Tanks au reuşit o performanţă de 5-0 împotriva rivalilor de la Kazna Kru, respectiv Yato Gaming. La polul opus am avut meciurile din sferturi dintre  NSS vs SNP şi Hellraisers vs Tornado Rox, ambele terminate 5-4, meciuri ce au ţinut publicul în tensiune pe tot parcursul bătăliilor. Semifinalele au fost ceva mai balansate, iar marea finală încă se lasă aşteptată.

WGL transmite live chiar în acest moment pe site-ul oficial sau prin intermediul canalului de Twitch, iar eu mă retrag momentan lăsându-vă cu un mic cadou sub forma unui album foto:

 

Adaugă un comentariu