SKYLANDERS TRAP TEAM: Pentru „Figurantul” din Tine!

Cel mai recent comunicat de presă sosit pe adresa redacţiei ne anunţă că „magicienii” universului Skylanders vor să redefinească fenomenul figurinelor ce prind viață, iar din dorinţa lor s-a născut Skylanders Trap Team.

Următorul titlu din seria Skylanders inversează magia capabilă să aducă figurinele la viață, oferind copiilor posibilitatea de a transfera personaje virtuale în lumea reală.

În Skylanders Trap Team, Stăpânii Portalului caută și se confruntă cu cei mai mari răufăcători din Skylands, transferându-i în lumea reală cu ajutorul unor Capcane magice, după ce i-au învins în joc, urmând ca aceștia să lupte apoi de partea lor. De acestă dată, jocul include și Portalul de Traptanium, un inel magic care permite copiilor să aducă personajele Skylanders la viață și să captureze răufăcătorii folosind noile Capcane. Odată învinși în joc, copiii îi pot captura plasând o Capcană în interiorul portalului. De asemenea, ei îi vor putea și auzi pe răufăcătorii capturați în interiorul Capcanelor, o inovație ce aduce într-adevăr jucăriile la viață.

Această nouă modalitate de joc permite copiilor să schimbe oricând personajele pe care le controlează, alegând între un erou sau un răufăcător. În plus, copiii își pot lua cu ei Capcanele și personajele Skylanders și pot astfel juca împreună cu prietenii în modul de joc cooperativ.

“Când am creat Skylanders, noi am inventat un nou mod de a te juca și, pe parcurs, am revoluționat două industrii, cea a jucăriilor și cea a jocurilor video. Cu fiecare nou titlu Skylanders, angajamentul nostru continuu de a inova a dus la apariția unui nou și minunat mod de joacă pentru cei mici. Copiii se joacă atât cu jucării, cât și cu personaje din jocuri video, ” a declarat Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing. “Odată cu Skylanders Trap Team noi nu doar că le dăm posibilitatea copiilor să-și transfere jucăriile într-o lume virtuală, ci să le și scoată de acolo în lumea reală. Suntem încrezători că acest nou titlu Skylanders va redefini încă o dată ceea ce se poate întâmpla la intersecția dintre lumea reală și cea virtuală. ”

În Skylanders Trap Team, Kaos își continuă misiunea cu dorința de a pune stăpânire pe Skylands. El a descoperit locul în care se află legendara Cloudcracker Prison, o fortăreață contruită integral din Traptanium unde se află cei mai faimoși răufăcători. În încercarea lui de a-și forma o armată, Kaos aruncă în aer închisoarea, eliberând deținuții și aruncând fragmente de Traptanium peste tot pe Pământ, aceastea fiind acum prezente sub forma Capcanelor. Este de datoria Stăpânilor Portalului de a-i recaptura pe acești răufăcători cu ajutorul Capcanelor de Traptanium și de a-l învinge pe Kaos înainte să fie prea târziu! Aceasta nouă aventură oferă o experiență single-player dinamică și plină de puzzle-uri, mini-jocuri, lupte și activități, cât și posibilitatea de a juca în modul de joc cooperativ cu alți jucători.

Skylanders Trap Team va fi disponibil pentru precomandă prin intermediul retailerilor locali pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii, Nintendo Wii U și Nintendo 3DS. Jocul se va lansa pe data de 10 octombrie în România.

Adaugă un comentariu