Sondaj cu premiu? Woooot! [UPDATE]

Se zice că jocurile pot face lumea mai bună.

Ei bine, niște băieți de treabă, bine intenționați și axaţi pe distribuția de jocuri pe piața locală, vor să afle care este profilul gamerului român, cât de des și ce anume preferă să se joace, dar mai ales câți bani poate el cheltui, lunar, pe jocurile sale preferate. Printre altele.

Mai mult, dacă îi ajutați în încercarea de a face lumea mai bună pentru gamerul autohton și vă veți lăsa sondați, aveți ocazia să câștigați și un premiu – o copie a jocului F1 2015 pentru PS4. Prin urmare, completați sondajul, confirmați printr-un comentariu că l-ați dat gata (strigați „SONDAT!”), iar apoi așteptați cuminți ziua de miercuri, 15 iulie 2015, când NIVELUL2 va extrage și anunța norocosul care va intra în posesia unui joc F1 2015 pentru PS4, în valoare de 250 lei. Atenție cu ce adresă de e-mail vă înregistrați în sondaj, pentru că ea trebuie să corespundă cu adresa de e-mail utilizată atunci când comentați. Dacă nu doriți să participați la tombolă, nu comentați.

Sondaj pentru gamerul român (în limba engleză), aici.

Le big prize… f1_2015_ps4

UPDATE: Câștigatorul concursului este apocalypsell, posesorul comentariului cu nr. 66. El va primi un e-mail cu instrucțiunile necesare intrarii în posesia premiului.

73 Comentarii

Adaugă un comentariu