Spoiler alert – HL2 EP3 storyline

Dacă citiți Nivelul 2, e clar că sunteți pasionați ai acestui fenomen al gaming-ului și e posibil ca această știre să pară un pic old news, având în vedere că astăzi se împlinește o lună de când a ieșit pe web, dar poate totuși câtorva oameni le-a scăpat, așa că m-am hotărât să scriu câte ceva despre asta.

Despre ce e vorba? Păi, acum o lună, Mark Laidlaw, fost angajat la Valve, scriitor al seriei Half Life și demisionat din 2016, a scris un post pe blogul personal intitulat Epistle 3, care într-un limbaj foarte subtil codat descrie ce s-ar fi întâmplat în Half Life 2: Episode 3, dacă ar fi apărut și dacă n-am fi plâns după el de vreo 12 ani încoace.

Nu este nimic confirmat oficial, iar autorul a scris pe twitter că e doar imaginația lui la lucru și că n-are nicio legătură. Dar totuși… seamănă un pic prea mult cu întâmplări și fapte din acel univers. Vă sfătuiesc să citiți, chiar dacă o să vă întristeze un pic. Mie unuia mi-a adus un closure de care aveam nevoie. Pentru că e urât ce au făcut cei de la Valve. Încă mai consider că seria Half Life s-a terminat prea abrupt si nu e ok. Nu e ok să n-ai timp să-ți iei la revedere, cum am avut de la Witcher, de exemplu. Sigur, Gordon nu e Geralt și Alyx nu e Yennefer, dar tot sunt unele dintre cele mai iubite personaje din jocuri. Și în opinia mea Half Life 2 rămâne probabil unul din cele mai bune shootere ale tuturor timpurilor.

Sper să am ocazia să mai scriu știri despre Half Life și sper să fie vești bune, deși la cum ține Valve lucrurile în secretomanie, nu știu ce să zic. Speranța moare ultima. Și dacă nu, atunci măcar am acest closure.

Puteți citi varianta „tradusă” aici.

 

3 Comentarii

 • Razvan
  Publicat septembrie 25, 2017 2:04 pm 0Likes

  Este trist, am sperat ca poate poate o sa mai apara ceva. As vrea sa continui sa sper, dar cred ca s-a cam terminat cu seria Half-Life. 🙁

 • AleX Voinica
  Publicat septembrie 25, 2017 2:44 pm 0Likes

  Daca Valve au devenit prea puturosi si lacomi dupa bani cu al lor platforma Steam, nu m-ar deranja ca, Crowbar Interactive sa primeasca binecuvantarea lor sa ne ofere Half Life 3 / Half Life 2 Episode 3.
  Cu Black Mesa cred ca au dovedit ca sunt capabili si intr-adevar pasionati de universul HL.

  • Morrick
   Publicat septembrie 27, 2017 9:42 pm 0Likes

   Ce bine ar fi, asteptam de prea mult continuarea, macar sa le permita unor fani sa o faca daca ei nu mai planuiesc.

Adaugă un comentariu