Stories: The Path of Destinies este GRATUIT!

Nu știu cum se face, dar avem parte de un sfârșit de săptămână interesant în materie de gratuități, dacă ne referim strict la jocuri pentru PC.

După jocuri precum Mini Ninjas și The Flame in the Flood, pe care încă mai aveți timp să le apucați dacă nu cumva le dețineți deja, astăzi i-a venit rândul lui Stories: The Path of Destinies să aibă parte de o reducere de 100% pe Steam!

Oferta este valabilă numai în acest weekend, iar odată ce ați pus mâna pe el, îl veți putea păstra pentru totdeauna sau până când veți rămâne fără cont. Sau cât timp veți mai fi pe lumea asta.

Joculețul este un action-RPG deloc de lepădat, iar tot ce vă cer producătorii în schimbul lui este să aruncați un ochi peste Omensight, un nou action-RPG pe care îl vor lansa marți.

Eu zic că merită efortul. Măcar atât cât să deschideți pagina jocului, să admirați o poză, un trailer, iar apoi să sperați că îl veți primi și pe ăla gratuit cândva. Zgârciților.

1 Comentariu

  • LimboWalker
    Publicat mai 12, 2018 5:46 pm 0Likes

    A trebuit sa fie oferit gratis ca sa aud de el. Sub toata avalansa de jocuri triple AAA(!) si campaniile lor de marketing ridicole(trailere cinematice fara numar, fara numar…) care sug toata atentia publicului e din ce in ce mai dificil sa descoper astfel de bijuterii indie. Better late than never, I guess.

Adaugă un comentariu