Surpriză! Cash Shop-ul pentru Street Fighter V, amânat

Surpriză! Cash Shop-ul pentru Street Fighter V, amânat – cel puţin aşa aflăm din gurile celor de la CapCom Unity. Nu vă panicaţi, Capcom a avut grijă de toate posibilele probleme. Aşa că, în data de 28 Martie vom primi prima din cele două părţi a update-ului major lunii implicite, deci fiţi pregătiţi! „How do you do Ken?” întrebăm pentru a afla ce ne rezervă (sau nu, după caz) viitorul.

Surpriză! Cash Shop-ul pentru Street Fighter V, amânat

În acest update nu vom primi noua monedă de schimb, Zenny (achiziţionată doar cu ajutorul banilor reali), după îndelungi studii si observaţii ale micului lor magazin on-line, cu acelaşi nume. Se pare că echipa nu a ajuns la o concluzie pozitivă şi astfel ne-am trezit cu o amânare în faţă. Însă totul merge spre bine, cei de la Capcom anunţându-ne de dorinţa acestora în a face experienţa jucătorului cât mai cinstită si egală. Nu vor să îşi asume riscuri ce nu sunt necesare, mai ales în contextul în care vorbim de bani reali, nu virtuali. Foarte elegant din partea lor. Bravo!

Însă ce să fac dacă aş dori să cumpăr personaje de DLC (precum Alex), dar nu am destui „Fight Money” (achiziţionaţi prin creşterea în nivel a caracterelor, terminarea poveştii cu fiecare dintre aceştia, participarea în Survival Mode etc) sau Season Pass-ul achiziţionat? Absolut nimic! Alex, alături de fiecare personaj DLC ce va fi lansat până la implementarea magazinului Zenny (nu ni s-a oferit o dată a lansării acestuia) poate fi obţinut în regim de „trial”. Asta înseamnă că îl veţi putea butona fără restricţii până când magazinul Zenny va fi implementat în joc, după care personajele vor trebui cumpărate individual, după caz.

Progresul cu respectivul caracter, costumele şi culorile vor rămâne deblocate şi după implementarea magazinului Zenny, însă nu le veţi putea folosi după, decât dacă veţi cumpăra respectivul personaj. Deţinatorii unui Season Pass vor putea păstra totul, inclusiv caracterul, vor fi singurii care vor putea accesa costumele premium DLC în regimul de trial şi vor beneficia pe viitor o arena unică.

Surpriză! Cash Shop-ul pentru Street Fighter V, amânat

Aşa da. Un mare plus pentru Capcom în lumina tuturor acestor beneficii! Cum scena de jocuri tip arcade-fighting este mult mai prezentă pe PC în ultima perioadă, astfel de practici sunt mai mult decât bine-venite, în contextul în care nu avem decât de câstigat de pe urma acestora! Am să merg pe modă veche astăzi si aleg…Ryu. Ia să te vedem! Tu ce alegi? Ne vedem în joc!

Street Fighter V este disponibil pentru Windows, Linux şi PS4 la preţul de 59.99 EURO, respectiv 89.9 EURO pentru ediţia Deluxe (conţine şi Season Pass).

2 Comentarii

 • Bianca
  Publicat martie 25, 2016 4:46 pm 0Likes

  Cand apare revista pe luna martie?

  • Kyzumo
   Publicat martie 25, 2016 6:07 pm 0Likes

   Exista forum ! Acolo for fi anuntate primele informatii despre nr3. al revistei .

Adaugă un comentariu