Titan Quest primește un nou expansion: Ragnarok

Nu știu câți mai țin minte Titan Quest, dar la vremea lui a fost unul dintre cele mai apreciate hack’n slash-uri. Probabil și mai puțină lume se aștepta ca acesta să primească un expansion, dar iată că cei de la THQ Nordic au ținut să facă fanilor seriei o surpriză și au lansat zilele trecute Titan Quest: Ragnarok. Acesta ne va duce în mitologia nordică – ținutul celților, vikingilor și zeilor Asgard-ului și promite să fie una dintre cele mai mari campanii de până acum. Pe lângă asta, expansionul vine cu arme și monștri noi și cu o nouă clasă, anume Runemaster. Producătorii au adus și îmbunătățiri grafice și de UI și au îmbunătățit și fizica jocului. Nu știm dacă va fi la fel de bun ca Immortal Throne, având în vedere că jocul a fost făcut de altă echipă decât cea originală.

 

Ragnarock cere Anniversary Edition al lui Titan Quest, care în momentul de față beneficiază de o reducere de 80% și poate fi cumpărată cu doar 4 EUR și poate fi cumpărat de pe Steam pentru 15 EUR, având o reducere de 25% la lansare.

Odin să vă aibă în pază, spor la măcel!

3 Comentarii

 • Drow
  Publicat noiembrie 20, 2017 11:02 am 0Likes

  Nici pomeneala, la vremea lui a fost mediocru. Saracul, se batea cu Dungeon Siege-urile 1 si 2, Diablo 1, ca 2-ul il asculta cu urechea, Sacred-urile, NOX-ul samd. Nici sa nu pomenim de NWN 1 sau 2, sau KOTOR-uri, ca-s ceva mai indepartate.

  • Adrian Dobrescu
   Publicat noiembrie 20, 2017 11:15 am 0Likes

   Comparația cu Dungeon Siege și Diablo, își are rostul. NWN1 sau 2 și KOTOR nu merită pomenite, pentru că una e hack’n slash-ul, alta e RPG-ul.
   Are totuși o bază destul de solidă de fani și Titan Quest-ul, chiar dacă poate nu s-a ridicat la înălțimea celor pomenite.

 • Sol
  Publicat noiembrie 20, 2017 12:43 pm 0Likes

  Nu a gasit successul comercial la vremea lui, dar jocul a fost apreciat, dovada ca a devenit un cult classic peste ani. Eu in stadiul asta l-am descoperit. L-am terminat anul trecut si cel mai mult m-a uimit complexitatea sistemului dual class si implicit numarul enorm de mare de builduri si abordari posibile.
  Mi-a placut mult si settingul bazat pe diferite mitologii antice reale.

Adaugă un comentariu