Titanfall – gratuit în acest weekend!

Noua direcție în care se îndreaptă platforma Origin pare să fie una bună, aceasta câștigând o mulțime de noi adepți, mai ales de când cu oferirea unor jocuri în mod gratuit, la anumite intervale de timp. Dead Space și, mai ales, Battlefield 3, au picat ca o mană cerească pentru unii. Momentan, puteți înșfăca la liber simpaticul Peggle, gratuitățile continuând sub diverse alte forme, inclusiv ca perioadă de probă pentru unele titluri, botezată Game Time. Astfel, în cursul acestui weekend, aveți ocazia să încercați versiunea completă a jocului Titanfall, un FPS futurist cât se poate de competitiv, dedicat măcelului în multiplayer. Dacă vă mai plac și mech-urile, încercați-l cu încredere. S-ar putea să vă convingă să aruncați cu bani în el.

See you on the Battlefield!


titanfall_free

5 Comentarii

 • zipinel
  Publicat iunie 20, 2014 4:09 pm 0Likes

  Exista o chestie minora pe care as vrea sa o adaug daca se poate. Puteti descarca jocul iar daca nu aveti timp acum sa il jucati nu e nici o problema, este gratuit jocul 2 zile incepand cu minutul in care il porniti, nu la instalare. Destul de interesanta idea.

  • Teo
   Publicat iunie 20, 2014 8:33 pm 0Likes

   Mi s-ar parea o idee mai buna daca l-ai putea juca 48 de ore, iar intervalele in care nu te afli in joc sa nu se ia in calcul. Poate il deschid, apuc sa joc o ora iar apoi 2 zile sunt plecat. Nu m-am facut cu nimic.

  • Bogdan
   Publicat iunie 21, 2014 5:59 pm 0Likes

   Ar fi chiar prea mult. In 48 de ore multi se satura de un joc ca asta si atunci nu mai are rost sa il cumpere. Deci si campania de promovare devine inutila, chiar daunatoare.

 • nikoballersNiko
  Publicat iunie 21, 2014 1:11 pm 0Likes

  zipinel ai citit aici? Join your friends in the Frontier and play Titanfall for free all weekend long. This is 48 hours with the full game.

Adaugă un comentariu