Trailer „nocturn” pentru Mirror’s Edge Catalyst

Trailer „nocturn” pentru Mirror’s Edge Catalyst – cadoul oferit nouă, publicului, sub forma unui jurnal al dezvoltatorului. Intitulat „City and Narrative”, acesta ne oferă o bucăţică de poveste, gameplay, detalii despre arhitectura oraşului, detalii despre facţiuni şi multe altele, totul într-un cadru nocturn.

Oameni buni, jocul arată extraordinar din punct de vedere grafic, iar din gameplay-ul urmărit, foarte fluid de asemenea. Cât despre protagonistă, Faith…un personaj puțin forţat publicului din idea de „diversitate” în jocuri – nu am să comentez despre această situaţie. Cel puţin nu acum!

Trailer "nocturn" pentru Mirror's Edge Catalyst

Între timp, nu uitaţi, jocul se lansează pe 24 Mai în Statele Unite iar pe 27 Mai şi în restul lumii. Se cam intercalează cu Total War: Warhammer şi Overwatch însă sunt sigur că nu va fi o problemă majoră pentru niciunul dintre titluri. Windows, XONE şi PS4 doar, scuze din nou celor ce deţin un Wii U. Vizionare plăcută!

 

1 Comentariu

  • Narcis Nedelcu
    Publicat aprilie 1, 2016 7:52 am 0Likes

    Arata foarte bine, nu l-am jucat pe primul, dar se vede din aceasta continuare ca in spate este un storyline bine cladit, care promite.

Adaugă un comentariu