Two Worlds III a fost anunţat – era şi timpul

Two Worlds III a fost anunţat – era şi timpul dacă mă întrebaţi pe mine. Mie personal mi-a plăcut întreaga serie şi recunosc – nu creadeam că am să trăiesc destul de mult încât să mai văd un nou titlu. Dar uite că motanul de culoarea cappuccino ce mă trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 4 pentru a-i da de mâncare, s-a gândit la suferinţa mea şi mi-a îndeplinit un mic vis. După patru ani (aha deci aici e legătura, a fost tot timpul o premoniţie) de la ultima intrare în serie, Two Worlds II Pirates of the Flying Fortress, aflăm fix de aici despre noile planuri.

Two Worlds III a fost anunţat - era şi timpul

Pe scurt, pe lângă viitorul joc, Two Worlds II va primi şi el ceva dragoste, prin două noi DLC-uri, opt hărţi pentru multiplayer, o uriaşă schimbare pentru motorul grafic şi suport pentru Linux, respectiv SteamOS. Primul DLC, Call of Tenebrae, va fi lansat undeva în al doilea sfert al anului curent, pe când celălalt, Shattered Embrace, ceva mai târziu.

Two Worlds este disponibil pentru PC şi XBOX 360 pe când Two Worlds II este disponibil pentru PC, XBOX 360 şi PS3. Daca nu aţi pus mâna pe el în trecut când a fost oferit gratuit de LEVEL (RIP), acum aveţi ocazia – aici şi aici. Nu aveţi voie să rataţi asemenea jocuri – zeci de ore, chiar sute, de joacă, un univers excelent, combat dinamic, poveste de nota 10, un RPG de senzaţie!

 

Adaugă un comentariu