Un nou expansion pentru Hearthstone

Un nou expansion pentru Hearthstone va vedea lumina zilei pe 26 aprilie. Dacă sunteţi fani ai jocului, aflați că numele său este Whispers of the Old Gods și va fi disponibil pentru PC, Mac, iOS şi Android.

Expansion-ul vine cu 134 de cărţi noi de joc, inclusiv cele destinate Old Gods – C’Thun, Y’Shaarj, Yogg-Saron, şi N’Zoth. Mai multe detalii despre noutățile pe care le aduce găsiți aici, iar dacă alegeţi varianta unei precomenzi în valoare de 45 EURO, veţi intra in posesia unui pachet de 50 de pachete de cărţi de joc, ce va putea fi deschis doar în ziua lansării și conţine drept bonus „a special card back”.

Încă o săptămână, nu mai e mult!

7 Comentarii

 • Bogdan
  Publicat aprilie 20, 2016 2:06 pm 0Likes

  „… in posesia unui pachet de 50 de pachete de carti de joc …” nu de alta dar oferta pare mai scumpa decat e de fapt. Cheers!

  • Taar
   Publicat aprilie 20, 2016 2:13 pm 0Likes

   Nu uita ca vorbim de Blizzard. Ofertele lor sunt mai…speciale.

  • LauRoman
   Publicat aprilie 21, 2016 8:21 am 0Likes

   Un PACHET de 50 de PACHETE este termenul corect. Un pachet de 50 de carti, cum apare in articol, inseamna, impartind la 5 (cate carti sunt pe pachet) doar 10 pachete, cam cat castig eu fara sa platesc vreun ban in 2 saptamani.

 • NiRaSt
  Publicat aprilie 20, 2016 5:05 pm 0Likes
 • LauRoman
  Publicat aprilie 20, 2016 8:45 pm 0Likes

  Da-l naibii de expansion… Au omorat Combo Druid, Ironbeak owl va costa 3 mana, BGH 5 mana, Keeper of the Grove va fi 2/2, Hunter’s Mark 1 mana, Arcane Golem pierde Charge, Handlock devine mai greu de jucat cu Molten Ginat la 25 mana (pentru ca oricum o va duce „bine” dupa ce pierde carti GVG…), Ancient of Lore va trage doar o carte. Restul de nerf-uri nu sunt chiar asa de extreme.

  http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20097355/keeping-hearthstone-fresh-4-20-2016

  • Taar
   Publicat aprilie 21, 2016 8:43 am 0Likes

   Wow! Chiar te-a dezamagit :))

  • LauRoman
   Publicat aprilie 21, 2016 2:07 pm 0Likes

   In general sunt multumit de schimbari exceptie fac Ironbeak si poate Keeper of the Grove, dar vad ca incearca sa faca silence-urile mai scumpe, si impreuna cu scumpirea BGH ar putea reintroduce in meta, cu o viata mai lunga carti ca Ysera sau chiar Nozdormu. Le-am enumerat doar pe cele care par mai importante. Macar asa o sa se mai joace si alte meta-uri de druid ca Ramp Druid sau chiar Beast Druid pentru ca deck-ul Combo Druid e poate mai puternic decat era Patron Warrior si nu a suferit nici o schimbare drastica cu toate expansion-urile/aventurile de pana acum.

   Pe de alta parte Handlock era destul de optimizat cu Jaraxxus impreuna cu 2 Molten Giants si Healbot. Din moment ce Healbot iese din Standard saptamana viitoare si eroul tau are doar 15 puncte de viata dupa transformarea in Jaraxxus, Molten Giant costa 25 de mana si scade costul cu cat mai putina viata ai si maximul de mana pe care il poti avea e 10 este ca Jaraxxus ii poate juca la costul de 10 mana doar cand are 0 viata, deci imposibil. Inainte putea juca la tura 10+, unde are 10 mana, un Molten care ar fi avut costul 10 mana si Jaraxxus ar fi avut 5 viata. Putea fi optimizat mai mult si jucat chiar mai tarziu impreuna cu un Healbot, dar Blizzard vor ca sa se renunte fie la Jaraxxus fie la 2 sau 3 carti. Warlock-ul oricum are alte meta-uri la fel de viable si care se joaca la fel de mult (in unlele luni chiar mai mult) ca Handlock.

   Combo Druid era optimizat „din fabrica” si de aia nimeni nu vroia sa aleaga o alternativa, oricat de proaspata ar fi fost. Combo Druid se baza doar pe carti din setul Classic sau Basic care nu ies din rotatie deloc. Handlock se baza pe cel putin o carte dintr-un expansion si deci ar fi fost afectat de schimbarile de pe 26 Aprilie si desi are mai mult de un meta viabil, nu are la fel de multe ca Mag-ul care practic, va pierde doar deck-ul bazat pe Mech-uri.

   Nu as spune ca sunt dezamagit, doar ca unele modificari sunt cam drastice pentru carti care afecteza jocul permanent. Nu e acelasi lucru cu adaugarea sau iesirea unor carti din Standard, pentru ca acestea vor avea o viata prestabilita de 2 ani. La fe ca in cazul Patron Warrior, am fost foarte fericit cand au modificat Warsong Commander dar modificarea a fost prea drastica in comparatie cu modificarea pe care au facut-o pentru Ancient of Lore, de exemplu.

   ¡ssǝuᴉsnq ɹnoʎ ɟo ǝuoN ¿ᴉ ɯɐ oɥM

Adaugă un comentariu