Un nou expansion pentru Might & Magic Heroes VII

Un nou expansion pentru Might & Magic Heroes VII, pe numele său Trials by Fire, a fost anunţat de către Ubisoft. Acesta va fi de tip standalone (nu aveţi nevoie de jocul de bază pentru a fi jucat), disponibil digital începând cu data de 2 Iunie.

Vom fi puşi la conducerea noii facţiuni, Fortress, într-o călătorie menită în a definii destinul Dwarf-ilor. Cele două campanii originale au loc la cinci ani după evenimentele din Heroes VII. Când Ivan, noul împărat, primeşte veste despre noile grupări de Dwarfi gata de atac, acesta se pregăteşte pentru război. În acelaşi timp, este conştient de faptul că un astfel de conflict ar putea duce la sfârşitul întregului Imperiu. Vilma, lidera Sudgerd Dwarfs, este, aşadar, chemată la curtea acestuia drept ambasadoare. Povestea sa va face lumină în cazul unora dintre cele mai negre perioade din istoria Dwarf-ilor, dezvăluind astfel secretele salvării ambelor popoare.

Vă vor fi puşi la dispoziţie eroii legendari ai Dwarf-ilor, creaturi celebre precum Fire Giants, Valkyrie sau Red Dragons, şase noi hărţi tip skirmish, zeci de noi artefacte, abilităţi, achievement-uri şi nu numai! Mai multe detalii în săptămânile următoare.

Adaugă un comentariu