Un nou Star Wars din partea studioului Respawn

Acest post din partea EA Games sărbătoreşte ziua Star Wars anunţându-ne noul proiect al celor de la Respawn Entertainment, responsabili pentru Titanfall.

Stig Asmussen îşi numeşte proiectul „o şansă unică în viaţă” şi ne transmite că „Nu totul este o joacă – promitem să acordăm respectul necesar moştenirii lăsate de Star Wars, un obiectiv ce va fi în permanenţă consolidat şi respectat la nivel de dogmă. Fanii se pot aştepta la o calitate exemplară precum cea stabilită odată cu proiectul Titanfall, un joc ce rezumă dedicaţia studioului pentru mecanici inovatoare. Privind înainte, nu puteam cere ceva mai bun pentru continuarea călătoriei noastre. Deşi aş dori să divulg toate locurile captivante pe care le vom explora, astăzi vă ofer următoarea informaţie:

Vom dezvolta un joc third-person action/adventure plasat în universul Star Wars.

Înţeleg că la prima vedere ar putea suna un pic vag, însă dezvoltarea unui titlu în cadrul acestui univers, aflat în continuă creştere, ne oferă o mulţime de posibilităţi şi un spaţiu de joacă incomparabil. Deja am plantat seminţele prin asamblarea unei echipe mici dar foarte talentate, pregătită pentru călătoria uimitoare ce ne aşteaptă. Cu asta în minte, dorim să dezvoltăm acest vis.”

Pentru mai multe detalii vă pun la dispoziţie acest link.

2 Comments

  1. LauRoman mai 5, 2016
  2. NiRaSt mai 5, 2016

Leave a Reply