Un trailer nou pentru Homefront The Revolution

Noul trailer pentru Homefront The Revolution ne prezintă modul în care gherilele combat propaganda stăpânirii. Prin diverse mecanici de joc, putem atrage de partea noastră populaţia asuprită din Philadelphia, iar în final să lovim în inima invadatorului. Cea din Philadelphia, nu din Coreea de Nord.

Producătorii ne-au detaliat şi programul de merite din cadrul jocului, după cum urmează. Fiecare dintre noi se poate loga pe site-ul oficial unde se pot obţine merite prin completarea unor misiuni ce au ca scop o aprofundare a poveştii jocului. Fiecare punct de merit obţinut deblochează o piesă de echipament corespunzătoare setului Red Rebel, piese ce pot fi folosite pentru a vă personaliza personajul de co-op în modul de joc Resistance.

Şapte puncte de merit sunt deocamdată disponibile, alte puncte urmând a fi distribuite începând de astăzi până pe 17 Mai, data de lansare oficială a jocului. Odată ce aceste puncte de merit sunt deblocate, tot ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia recompenselor este să efectuaţi un link-account între profilul de pe site-ul oficial şi contul Steam, PSN sau Xbox LIVE. Vizionare plăcută!

 

Adaugă un comentariu