Saints Row: Gat Out of Hell e pe vine

Următorul joc din seria Saints Row se va numi Saints Row: Gat Out of Hell, va fi un expansion de sine stătător și îi va trimite pe sfinți la o tură prin iad.

Cum ajung ei acolo? Nu prea știm, decât că li se trage de la joaca cu o placă Ouija, distracție ce îi asigură eroului principal un bilet dus către ținuturile înfierbântate. Kinzie și Johnny Gat se hotărăsc să se arunce după el, iar restul rămâne de aflat. Cert e că, la un moment dat, jucătorii vor avea de-a face cu însuși Satana, pe a cărui spinare vom putea folosi cu încredere această armă.

La fel ca restul jocurilor din serie, și acesta va avea un mod de joc co-op pentru doi jucători. Iadului virtual, însă, va fi sensibil mai mic decât Steelport-ul din Saints Row IV (cam pe la jumătate), dar ne vom putea delecta cu arme noi, dintre care merită amintită cea care îi va da jucătorului posibilitatea să dezlănțuie o mulțime de broaște asupra inamicilor.

Jocul este dezvoltat de Volition împreună cu cei de la High Voltage Software și va avea un preț de 20$ (euro pentru noi, cei de pe bătrânul continent).

Lansarea va avea loc pe data de 27 ianuarie 2015 pentru PC, PS3, Xbox 360, PS4 și Xbox One. Expansion-ul va fi inclus și într-un pachet de relansare a lui Saints Row IV pentru PS4 și Xbox one, denumit Saints Row IV: Re-Elected.

1 Comentariu

  • Mihai
    Publicat octombrie 2, 2014 1:37 pm 0Likes

    Esti sigur ca arma va putea fi folosita? Eu stiam ca e prezenta numai in SR3.

Adaugă un comentariu