Ustensilele pentru modding în Fallout 4 vor fi lansate în aprilie

Ce am considerat mereu un avantaj al gaming-ului pe PC au fost modurile. Creativitatea comunitații unui joc nu a încetat niciodata să mă surprindă. Fie că puteam să mă lupt cu dragoni în Skyrim înarmat cu un lightsaber și îmbrăcat ca un Jedi, fie că aveam parte de o experiență mai bună cu Gothic 3 datorită community patch-urilor sau că fugaream oamenii pe plajele însorite din Vice City cu mașina Poștei Române, comunitatea de gameri întotdeauna a reprezentat o noua treaptă pentru îmbunătățirea și felul în care poți savura un joc video.

Modderii au lucrat pâna acum la Fallout 4 fără kit-ul oficial de creație, iar aceștia au facut o treabă al dracului de bună. Dar fără kit-ul celor de la Bethesda este aproape imposibil sa creeze proiecte foarte ambițioase. Până acum nu se știa nimic de data lansării pachetului ce vă va aduce mod-uri complexe pentru Fallout 4, dar cum trăim în epoca „leak-urilor”, iar selfie-urile tale obraznice de pe Snapchat nu mai sunt în siguranță, avem un indiciu despre când kit-ul de creație va fi lansat. Într-un interviu acordat pentru Game Informer, Todd Howard a declarat că obiectivul lor pentru pachetul necesar modding-ului este ca acesta să fie lansat între cele două DLC-uri ce sunt programate pentru lansare anul acesta. Asta ar poziționa lansarea în luna Aprilie, iar după spusele lui Howard, totul se află în beta testing.

De asemenea, jocul va avea parte și de o nouă adiție, „Survival Mode”, unde jocul va salva doar când dormi, nu va exista posibilitatea de Fast Travel, sistemul de luptă va fi îmbunătațit și vor aparea boli ce au supraviețuit radiațiilor.

Sunt curios dacă modderii ne vor aduce și boli cu transmitere sexuală, pe care le poți lua dintr-un bordel radiat plin cu prostituate.

2 Comentarii

 • Drake
  Publicat februarie 29, 2016 10:47 am 0Likes

  :))

  • Aidan
   Publicat februarie 29, 2016 11:57 am 0Likes

   I’ll make better porn than anyone did. Just you wait for the…fallout 🙂

Adaugă un comentariu