Wasteland 2 are dată de lansare

După ce acum câteva zile, într-un interviu acordat celor de la Joystiq, Brian Fargo, Game Director la inXile Entertainment spunea că se așteaptă ca Wasteland 2 să fie lansat cândva în jurul datei de 16 septembrie, azi a venit confirmarea oficială. Printr-o postare pe twitter, același Brian Fargo a anunțat că jocul va fi lansat oficial pe data de 19 septembrie, la mai bine de 25 de ani de la lansarea primului Wasteland.

Wasteland 2, care a fost lansat pe Steam prin programul Early Acces încă din decembrie anul trecut, era anunțat inițial pentru sfârșitul lunii august, însă a fost amânat pentru ca cei care au susținut jocul prin Kickstarter, de unde inXile a strâns aproximativ 2.9 milioane de dolari, să-și primească recompensele fizice în timp util.

La auzul veștii că jocul a fost amânat, comunitatea s-a împărțit, cum era de așteptat, în două tabere: cei care preferă să aștepte o lună (sau chiar mai mult) în plus pentru a juca un Wasteland 2 bine finisat și cei care amenință că nu vor mai cumpăra jocul la lansare și că vor aștepta o reducere. Discuțiile au avut loc pe pagina de Steam a jocului, dar thread-ul a fost închis după doar câteva zeci de postări, pentru a se evita un eventual flamewar.

Adaugă un comentariu