Weekend gratuit pentru Wasteland 2

Fani ai jocului? Bun. Aflaţi că până pe data de 12 Iunie (inclusiv) puteţi descărca fix de aici, şi juca, gratuit, Wasteland 2: Director’s Cut! Dacă veţi decide că jocul merită atenţia voastră, şi doriţi să vă jucaţi şi după încheierea acestui eveniment, Steam oferă o reducere acestui titlu.

Astfel, ediţia standard costă 20 EURO (redus de la 40), iar ediţia Digital Deluxe, ce vine împreuna cu o copie a The Bard’s Tale, trei nuvele digitale şi coloana sonoră, costă 30 de EURO (redus de la 60). Indiferent de ediţia aleasă, veţi primi primul Wasteland gratuit, alături de variantele Director’s Cut, respectiv non-Director’s Cut, pentru Wasteland 2.

Joacă plăcută!

2 Comentarii

 • Azazelu
  Publicat iunie 11, 2016 2:22 pm 0Likes

  Prietene Taar, te rog incearca sa scrii corect. Verbul merita nu are reflexiv. Asadar „jocul se merita” este inca una din metodele prin care majoritatea chinuie limba romana zi de zi. De la voi am pretentii asa ca te rog sa faci o mica corectura. Multumesc si sper ca nu te-am suparat.

  • Taar
   Publicat iunie 11, 2016 5:20 pm 0Likes

   Salut! Suparat? Doamne fereste! Mersi pentru vederea tip Terminator. Mi-a scapat. Ce pot sa zic, se mai intampla, nimeni nu este perfect. Corectat! Sa ai o zi frumoasa in continuare.

Adaugă un comentariu