ZGOMOTOS: Passarella Death Squad

Astăzi am de gând să fiu – ei bine, astăzi am de gând să fiu sensibil. Trec printr-o depresie de toamnă (sau cam aşa ceva) și odată cu mine trece și rubrica rara avis in site ZGOMOTOS.

De vină sunt norii lenticulari, apusul rece, vântul pestilent, consola pe care am pornit-o adineauri şi carcasa veche a unui disc, care scârţăie mai mult ca un scrâşnet de dinţi. E o umbră peste tot în jur şi umbra sună astfel:

Rece, nu? Passarella Death Squad este un proiect unic ce se descrie astfel:

„A complete aesthetic experience encompassing clothing, musical composition and fine art. Inspired by Andy Warhol’s Factory HQ, it produces multi-disciplinary works united by a sense of contemporary noir.”

Mie îmi amintește de Hellblade 🙂

2 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat octombrie 18, 2016 12:30 pm 0Likes

  Imi place 🙂 Da foarte mult cu soundtrack-ul din eve online pe care am ajuns sa il savurez de mult „Anthem” 🙂 si despre Just Like Sleep chiar n-am cu ce sa o compar.

  Nu ai de ce sa fii in depresie Aidan, sunt atatea jocuri bune aparute in ultima vreme ca nici nu cred ca veti avea timp sa le includeti in revista pe toate…oh wait 😀 Dar nu trebuie sa le includeti pe toate, o nota de apreciere pentru cele bune care nu au intrat in roster would do the trick I guess 😀

  • Aidan
   Publicat octombrie 20, 2016 9:46 am 0Likes

   Eh, toamne vine, trece, ca depresia…

Adaugă un comentariu