ZVON: Următorul Battlefield se va numi Battlefield 1944 și va fi lansat în martie 2017!

Când vine vorba de FPS-uri, Battlefield este, incontestabil, una dintre cele mai populare serii de jocuri create vreodată. Cu excepția capitolului Hardline, care a dat-o într-o joacă de-a hoții și vardiștii, îndepărtându-se de rețeta clasică, toate jocurile din serie s-au bucurat de un succes uriaș, în principal datorită dimensiunilor pe care le capătă conflictul pe hărțile imense din multiplayer, a graficii la zi și, nu în ultimul rând, acțiunii imersive.

Dar dacă ultimele jocuri din serie ne-au propus un conflict modern, următorul pare să ne ducă înapoi în trecut. Mai exact, în anul 1944, pe terenul de joacă al celui de-Al doilea război mondial. Mai țineți minte excelentul Battlefield 1942? N-ar fi rău să ne întoarcem doi ani mai târziu, după atâtea conflicte moderne și futuriste…

Zvonul este destul de credibil și are ca sursă un utilizator Reddit, care ne-a oferit imaginea de mai jos.

battlefield-1944-will-be-released-in-march-2017

În imagine, dacă este reală, observăm și ce vom primi în cazul unei precomenzi. Un pachet de hărți intitulat Nostalgia Map-Pack, care ar include variante actualizate ale unor hărți din BF1942, precum Back To El Alamein, un skin deosebit pentru carabina M1 Desert Fox și accesul într-un test beta ce va avea loc anul acesta, în noiembrie.

Cu siguranță, ne-ar plăcea să ne întoarcem în perioada de timp care a marcat începutul seriei Battlefield. Scenarii pe baza evenimentelor din Al doilea război mondial ar fi destule.

Au mai rămas 12 ore până la anunțarea oficială a noului joc din serie. Voi ce altă perioadă de timp ați prefera? Sau este BF1944 exact ce vă trebuie?

3 Comentarii

 • Gelu Bimmer
  Publicat mai 6, 2016 8:04 am 0Likes

  E veche treaba.. s-a confirmat ca e fake imaginea aia , iar BF5 o sa iasa in toamna , cel mai probabil perioada WW2

 • Cristian Savu
  Publicat mai 6, 2016 8:32 am 0Likes

  Indiferent de ce va fii eu voi fi multumit de Battlefield ! Fie ca va fi futuristic sau nu pentru ca nu vad ceva rau in cazul in care va fi mai futuristic deoarece ar completa actiunea cu dinamica jocului.

 • sebiamuza
  Publicat mai 6, 2016 8:33 am 0Likes

  Nu stiu ce sa zic.. sunt deja si alte jocuri despre Al 2-lea Razboi Mondial, iar inca unul nu stiu cat de mare impact poate sa aiba pe piata. Da, bine.. face parte din seria Battlefield, ceea ce probabil va fi singurul motiv pentru care am juca toti acest joc, si mai mult de atat, vine ca o continuare a celorlalte 3 jocuri: Battlefield 1942, Heroes si 1943, deci jocul va avea succes, insa cred ca stim majoritatea la ce sa ne asteptam.

Adaugă un comentariu