Dishonored 2 Anunţat La E3

E 6.30 şi încă nu am reuşit să-mi beau cafeaua. Sunt un zombie fără cafea. Noroc că m-a animat puţintel conferinţa de presă organizată de Bethesda la E3. Am primit o mulţime de veşti bune, cele mai importante fiind legate de Doom, Fallout 4 şi Dishonored 2. Pentru ultimul există deja un announcement trailer şi un detaliu important: vei putea juca din perspectiva prinţesei Emily Kaldwin.

Dishonored 2 urmează să fie lansat pe Xbox One, PS4 şi PC.

7 Comentarii

 • negaterium
  Publicat iunie 15, 2015 6:41 am 0Likes

  Awesomish!

 • Slick
  Publicat iunie 16, 2015 3:39 am 0Likes

  Sper sa fie mai lung decat primul. Acum ca am vazut trailerul cred ca mai joc o data prima parte… :))

 • Tiptils
  Publicat iunie 16, 2015 4:13 pm 0Likes

  Hmm….primul a fost ultimul joc pe bune. Pe bune. A incheiat o era. Au trecut aproape 3 ani de atunci. Nu zic nimic deocamdata si nu astept nimic de la ei la fel cum nu mai astept nici de la Valve. Desi Valve poate sa scoata un HL3 colosal, stiu asta. La fel si Arkane este in stare de lucruri mari. Sa apara totusi primele screenuri si niste gameplay si mai vb. Pe moment schimbarea setingului pe o insula tropicala insorita e fix ca nuca in perete(oare Antonov mai este implicat in proiect?). Plus Emily asasina? Don’t like it. Si Dishonored definitive edition ocoleste PC-ul? Huo.

  Partea foarte interesanta insa e cu acea casa facuta din module mobile care aminteste de test chambers.

  A si de ce ai pus doar jumatate de fata in thumbnail? Ati luat-o si voi in aceiasi directie?

  • Aidan
   Publicat iunie 16, 2015 4:22 pm 0Likes

   Ma prefac ca nu am inteles remarca cu jumatatea de fata din thumb si nu intru in detalii tehnice inutile despre tema site-ului. E mai bine asa, fara sa stiu la ce directie te referi :))

  • Tiptils
   Publicat iunie 16, 2015 5:33 pm 0Likes

   Ok 🙂 Am exagerat. Nu o lua in nume de rau. Poate ce vroiam sa zic de fapt e ca unii au ajuns la saturatie cu genul asta de lucruri si de acea am reactionat asa. O sugestie ar fi sa limitezi pe cat posibil pentru ca deja da pe dinafara.

  • Danny
   Publicat iunie 28, 2015 2:55 am 0Likes

   @Tiptils
   Exista un butonas mititel dragutul de el, ala pe care scrie Youtube. Daca il apesi nu se deschide o gaura neagra la CERN, doar site-ul original de unde e video-ul si daca mai si citesti in limba aia shakespear-iana afli ca Emily este doar unul dintre cei 3 protagonisti cu care vei putea juca jocul. Dar asa e romanasul crescut de carcotasi, prostut si cu gura mare, ca deh, creierul e doar masa care atarna la cantar doar.

Adaugă un comentariu