1 Mai Gălăgios: Shoot Many Robots!

Nu știu cum se face de am ajuns iar la Disasterpeace pentru rubrica noastră (vezi articolul Soundtrax din Nr. 6 al revistei NIVELUL2, bună de citit aici), însă de data asta vă prezint ceva total diferit, și anume coloana sonoră a shooter-ului Shoot Many Robots, produs de Demiurge Studios.

Dacă soundtrack-ul lui Hyper Light Drifter consta din piese ambientale și melancolice, Disasterpeace a lăsat deoparte finețurile și a creat pentru Shoot Many Robots un monstru heavy metal alimentat cu distors, bere și benzină, perfect pentru decimat hoarde de roboți hiperviolenți.

Cele 16 piese sunt un amestec exploziv de stoner metal, riff-uri încinse de blues rock ca la mă-sa și ta-su și o atitudine de „git the heck off my lawn” tipic sudistă. E fix genul de muzică pe care ai asculta-o trântit într-un balansoar în curtea din fața casei, cu pușca-n brațe și six pack-ul de Bud Light alături, rugându-te să fie rost de scandal cândva, cumva. Sau compania ideală pentru sfârâitul îmbietor al mititeilor de pe grătar, în timp ce cânți la six pack-ul de Ciucaș. Gândindu-te la scandal.

OST-ul sună surprinzător de bine și autentic, cu riff-uri grele și catchy și nu exagerez deloc când spun că poate concura de la egal la egal cu trupe celebre din aria stoner rock, gen Truckfighters, 1000mods, Kyuss sau Planet of Zeus. Iar ca atmosferă, îmi aduce aminte de serialul ăla cu motocicliști supărați, Sons of Anarchy. „Riding through this world all alone / God takes your soul, you’re on your own…” Nu știu de unde a învățat Disasterpeace să cânte așa bine la chitară, dar trebuie avută mare grijă cu albumul ăsta. O să-ți cam dărâme casa dacă dai prea tare!

Albumul? AICI. 1 Mai fericit!

Apasă aici pentru și mai multă gălăgie!

2 Comentarii

 • Catalin
  Publicat mai 10, 2022 12:06 pm 0Likes

  Ah da, imi amintesc vag o discutie impartasita cu cititorii revistei pe tema acestui joc. Nu mai tin minte intre cine era (posibil Ciolan si Koniec??).
  Discutia era ceva de genul:
  ”-Ba, fac review la un joc numit Shoot Many Robots.
  – Aha… si cu ce e?”

  • KiMO
   Publicat mai 11, 2022 10:00 am 0Likes

   Sunt absolut sigur ca era vorba despre cioLAN si Koniec :)))

Adaugă un comentariu