40 de ani de închisoare pentru un PS4

Datorită faptului că în Statele Unite ai o şansă uriaşă de a-ţi atrage o bună bucată din public de partea ta, indiferent de ceea ce faci, atâta timp cât eşti o minoritate, acest caz, cel puţin pe mine, m-a lăsat cu gura deschisă.

O femeie de 18 ani, din Georgia, pe numele său, Kayla Dixon, a primit o pedeapsă de 40 ani, după ce a recunoscut comiterea unui furt şi a unei crime. Aflăm de aici, că în ziua procesului, aceasta a acceptat o înţelegere, pe baza căreia a trebuit să recunoască întreaga faptă. Procurorii ne transmit faptul că aceasta, împreună cu prietenul ei, au răspuns unui anunţ de vânzare a unei console PS4, disponibil încă din 2014. Odată ajunşi la locul de întâlnire cu vânzătorul, Danny Zeit, cei doi au încercat să îl jefuiască pe acesta, însă după ce au văzut că Zeit nu cedează aşa uşor, Dixon a preferat să îl împuşte, omorându-l pe loc.

„Aş da orice, aproape orice, pentru a-l aduce pe Daniel înapoi. Dar ştiu că nu pot. Ştiu că avea planuri, aş vrea să îmi cer scuze, însă nu pot.” ne spune Dixon în faţa judecătorului, plină de lacrimi. Se pare că Zeit era cunoscut ca un gamer semi-profesionist, iar după aflarea veştilor teribile, o echipă de filmare a pus bazele unui documentar despre toată această situaţie.

Între timp, prietenul lui Dixon, Nathaniel Vivien, îşi aşteaptă şi el procesul, în această vară, deşi acuzaţiile care i se vor aduce nu ne sunt cunoscute în acest moment. Şi totul pentru un PS4…

 

1 Comentariu

  • Ziskele
    Publicat iunie 26, 2016 1:44 am 0Likes

    Daca te mai uiti din cand in cand la noi la stiri, isi infig oamenii topoare in cap pentru 200 lei ascunsi dupa tablou, asa ca stirile astea pentru mine nu sunt asa de omg. Plus ca nu ii trebuia 40 de ani, ci condamnare in piata publica, stiu textul ala ca mai bine se chinuie asa inchisa, decat executata brusc, dar nu imi place cand astfel de specimene o sa traiasca din bani publici, chiar si ai altora. Plus ca atunci cand o sa iasa recidiveze.

Adaugă un comentariu