Dragon Age: Inquisition Multiplayer Gameplay Trailer

Că avem multiplayer în RPG-ul Dragon Age: Inquisition, știm deja, însă modul co-op nu va avea nicio tangență cu campania single-player.

Oamenii de la BioWare susțin că dorința de a nu „altera” campania solo astfel, este a comunității. Sincer, aș fi vrut s-o văd implementată cumva, dar eu nu am o comunitate prea mare în spate. Multiplayer-ul este o noutate pentru serie, iar fanii experiențelor anterioare s-au temut, probabil, că gradul de imersiune în lumea jocului ar avea de suferit. La fel de bine, poate fi decizie bună, având în vedere că atingerea unuia dintre finalurile multiple ale jocului depinde de deciziile pe care le ia jucătorul pe parcurs. Cum decid patru jucători încotro să se îndrepte la un moment dat? Țin ședință? Prea mult scandal…

În orice caz, modul cooperativ din Inquisition implică o echipă de patru jucători – fiecare cu propriul său set de skill-uri – , loot la greu și recompense substanțiale în aur, pe parcursul unei misiuni în slujba Inchizitorului. Ca fapt divers, misiunea co-op merge în paralel cu campania solo și poate dura până la 30 de minute. Nu vă speriați, campania solo promite să ofere în jur de 200 de ore.

Dragon Age: Inquisition vine pe 18 noiembrie 2014, pentru PC, PS3, PS4, Xbox 360 și Xbox One. În continuare, măcel.

3 Comentarii

 • Vira
  Publicat septembrie 10, 2014 11:37 am 0Likes

  meh

 • LauRoman
  Publicat septembrie 10, 2014 1:41 pm 0Likes

  La prima vedere, pare prea simplu pentru ahtiatii de Oblivion si prea complicat pentru cei obisnuiti cu seriile Dragon Age si Mass Effect de pana acum. Imi aduce prea mult aminte de un joc a carui developer a dat faliment cu banii promiti de la stat. „Amalur” ceva parca era. Stim cu totii ce s-a ales de jocul ala, sau mai exact, nu stim, si asta era idea.

 • Mircea
  Publicat septembrie 16, 2014 7:34 am 0Likes

  Sincer, arata ca un Farcry 3 fantasy fara personajul negativ si dialogurile nebune care fac Farcry 3 sa fie interesant.

  Presupun ca asta e un lucru bun? Sau nu e?

  Oricum chiar nu mai imi pasa de titlurile AAA. Prea scumpe ca sa mai merite riscurile. Mai bine le piratez. Sau mai bine le las in pace. Nu ratez mare lucru.

Adaugă un comentariu