Acțiune! – Săptămâna 19

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile, cu gust ludic, ale săptămânii 19 – 2014.

Trailers:
The Stomping Land. Un DayZ cu dinozauri? O combinație promițătoare și interesantă. Steam’s Early Access, începând cu 30 mai.Sniper Elite 3 era cât p-aci să mă convingă, s-au chinuit să recreeze până și mecanisme de această dată, în caz că alegi să le percutezi. Doar pentru a o da în penibil câteva secunde mai târziu. Oare când o să se trezească producătorii de filme și jocuri la realitate? Benzina și motorina nu sunt explozibili!RETRY. Pentru masochistul din tine… o clonă Flappy Bird, de la creatorii lui Angry Bird.Valiant Hearts: The Great War. Ultimul Rayman a fost un platformer foarte bun, dar motorul construit pentru a-l crea promite mult mai multe și pare unealta perfectă în mâna unor artiști pasionați. La nici două luni de la lansarea lui Child of Light, primim un alt joc interesant, de data asta un puzzle-adventure. Jos pălăria Ubi!Sunset Overdrive. Primele imagini cu gameplay-ul lui Sunset Overdrive, un exclusiv Xbox One, colorat și antrenant, făcut de maeștrii de la Insomniac Games.Watch Dogs. Un nou trailer, care prezintă personajele jocului, dar și porțiuni de acțiune penibilă. Un titlu care promitea atât de multe… acum pare doar o clonă GTA mixată cu Person of Interest.Shiness. Cum Franța este cel mai mare consumator de manga și anime, după Japonia, bineînțeles, e normal ca cei care au crescut înconjurați de aceste medii să dorească să creeze jocuri asemănătoare. Un RPG-Fighter. De ce nu? Sper să strângă suficienți bănuți.Never Alone. Primul joc făcut în Alaska. Un Limbo înzăpezit?Shadowgate. Un clasic! Revine!Pokémon Omega Ruby and Pokémon Alpha Sapphire. Game Freak reface unul din cele mai iubite titluri Pokemon, Nintendo își asigură profitabilitatea.Inspiraționale:
Birdly, via Oculus. Am știut „dintotdeauna” că Oculus va produce o revoluție care va depăși granițele acestei industrii, dar ce au inventat oamenii ăștia aici întrece orice imaginație… un simulator de pasăre. Bonus, un simulator cooperativ de deltaplan, aici. Și un simulator de găină, aici (NSFW-ish).Titanfall: Expedition – Making of Swampland. O scurtă privire în Swampland, următoarea hartă Titanfall. Extra, câteva imagini din procesul de creație. Mai multe detalii aici.Săptămânale\Bilunare:
Taylor Davis. Dacă vă place vioara, o sa apreciați acest canal. Muzică din jocuri și filme, reinstrumentrată pentru scripcă. Săptămâna aceasta avem Bolero of Fire din The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Pentru comparații…Extra Credits continuă maratonul pornit săptămâna trecută. Beneficiile implementării jocurilor în școli. De data aceasta subliniind probleme și avantaje foarte interesante. Dacă doriți să lucrați în industrie, sau pur și simplu să înțelegeți jocurile la un nivel mai avansat, vă recomand toate filmulețele lor.Zero Punctuation nu a găsit, săptămâna trecută, nici un titlu mare de „recenzat”, așa că și-a întors privirea către scena indie și ne-a povestit despre FTL: Faster Than Light. NSFW. Bonus, un poem pe aceeași temă.


Adaugă un comentariu