NEXT LEVEL Podcast, Ep. 10: Omagiu adus lui Flavius

Înainte de a ne judeca pentru întârzierea de câteva zile pe care am avut-o în postarea acestui episod din podcast, vă rugăm să luați în considerare următoarele aspecte: în primul rând, cea de-a zecea intrare din serie este și cea mai lungă, depășind recordurile anterioare; avem mai multe discuții despre gaming și mai multă nostalgie decât până acum.

În al doilea rând, am ales să dedicăm episodul colegului nostru Flavius Policală, care sigur s-ar fi bucurat să facă parte dintr-un astfel de proiect. Aceia dintre noi care au apucat să îl cunoască în ultimele luni de viață știu că un om atât de pasionat de artă ar fi profitat de fiecare ocazie pentru a picta lumea asta gri cu o cantitate generoasă de culoare.

În altă ordine de idei, sperăm că vă veți bucura de conținutul pe care vi-l oferim. Dacă vreți să ne susțineți proiectul, puteți face o donație pe Patreon. Podcastul va fi mereu gratuit pentru toată lumea, însă vom oferi mici avantaje celor care decid să ne ajute să ducem proiectul NIVELUL2 mai departe.

Vă mulumim mult pentru sprijinul și susținerea de până acum! Fără voi nu am fi putut ajunge atât de departe cu proiectul podcastului. Puteți dona aici.

O mostră din umorul lui Flavius, pe care o veți regăsi în podcast

Probabil că veți găsi multe momente interesante în acest episod.

Unele dintre ele vă vor surprinde, tocmai datorită spontaneității.

Trebuie precizat și faptul că Mihai este invitatul nostru special.

Este esențial să vizionați episodul până la capăt, în ciuda duratei.

Printre subiectele de discuție veți găsi și ceva legat de codecuri și felul cum anii ’90 și 2000 ne obligau să instalăm codecuri.

Uneltele disponibile pe CD-ul LEVEL erau deseori utile în astfel de momente.

„Ludic” este cuvântul preferat al lui Aidan, dar din păcate nu l-am putut avea alături în acest episod de podcast și trebuie să așteptați până la episodul 12 pentru a-l vedea și asculta.

Acestea fiind spuse, sperăm că vă veți bucura de acest episod dedicat lui Flavius.

9 Comments

  1. Aidan aprilie 22, 2019
  2. KiMO aprilie 22, 2019
  3. Didi aprilie 22, 2019
  4. KiMO aprilie 22, 2019
  5. Aidan aprilie 23, 2019
  6. dante-sama aprilie 23, 2019
  7. Vlad Costea aprilie 27, 2019
  8. gigi kent iunie 7, 2019
    • Adrian Dobrescu iunie 11, 2019

Leave a Reply