ACȚIUNE! Săptămâna 20 – LoL! Ce săptămână!

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 20 – 2015.

Trailers/Pub:
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
Săptămâna trecută-trecută a fost una dintre cele mai slabe din punct de vedere al clipurilor tematice lansate, eram chiar dezamăgit. Mi-a trecut! Săptămâna trecută-punct şi-a răzbunat sora şi a reuşit să-mi mănânce orele de joacă, chiar şi pe cele de somn.
Ce? Cum? Mda, un nou trailer Rainbow Six Siege. O prostie care nu ne arată nimic. Doar că se va lansa pe 13, fără ghinion, octombrie. Anul acesta. Aşteptaţi-vă la prelungiri, pentru că în scurt timp Ubi o să realizeze că partea single player e prea slab conturată şi că jocul nu va avea suficientă putere în starea în care e acum… Sper că s-au învăţat minte şi o să ţină în frâu maşinăria infernală de hype de care dispun…

Windward
Săptămâna trecută, pentru câteva ore, Windward a aterizat pe primul loc în topul vânzărilor Steam, un fel de Sid Meier’s Pirates! vioi şi colorat. Cool!

The Great Ace Attorney: The Adventures of Ryuunosuke Naruhodou
Următorul Ace Attorney va avea un nou protagonist şi arată foarte interesant. Să sperăm că Nintendo nu va avea nevoie de ani pentru a-l localiza.

The Magic Circle – Internal Rough Cut
Un joc neterminat în care te plimbi printr-un joc neterminat. You dog!! Comunitatea raportează, ce ironie, că e de fapt mult mai terminat decât celelalte proiecte lansate în sistem Early Access. Logic, cum o să-ţi dai seama aici ce e bug şi ce nu. Arată foarte interesant. Nu v-am convins? E creat de Jordan Thomas, director de producţie BioShock 2.

Assassin’s Creed Syndicate
E greu să te bucuri pentru un joc care apare anual (de mai bine de 9 ani), dar ştiţi ceva? Syndicate arată senzaţional şi este plasat într-o perioadă deosebit de interesantă, care rezonează foarte bine cu noi, gamer-ii. Cred ca Ubi o să reuşească să ne hype-uiască şi de data asta. Sper, spre binele lor, să nu o dea în bară, acum comunitatea va fi necruţătoare. Este produs de Ubisoft Quebec, ceea ce poate fi atât rău (mult mai puţină experiență decât Ubi Montreal) cât şi bine (tinerii din Quebec nu sunt plictisiţi de moarte de serie, par că sunt fani şi ştiu ce a mers şi ce nu în trecut – suflu nou, idei noi).


ARK: Survival Evolved
Ce spuneam mai sus despre jocurile Early Access şi topurile Steam? Toată lumea se roagă (după ce The Stomping Land a dispărut, iar theHunter: Primal a dezamăgit) ca acest survival cu dinozauri să fie The Sheet!

Not A Hero
Săptămâna jocurilor… diferite? WTH did i just watch?!! Vreţi mai mult Broforce? Vreţi mai multă nebunie?

DOOM
Sunteţi pregătiți pentru E3 2015? Bethesda pare că e.
Hei, Ubi! Aşa se face un teaser sau un anunţ la un anunţ. Pe pagina cealaltă ai un exemplu chiar mai bun, de la Nintendo.

Umbra environment and gameplay
Un ARPG interesant. Kickstating in 3.2.1…

Street Fighter 5 – M. Bison Reveal (via IGN)
Primele imagini cu noul SF nu mi-au părut atât de impresionante. Aici arată deja mult mai bine, atât vizual cât şi la nivel de gameplay. Şi ce voci!

Sunset
Povestea unei femei de serviciu prea deşteaptă pentru binele ei… Foarte interesant.

Life is Strange Episode 3
Dintr-un motiv la care m-am tot gândit dar nu l-am desluşit complet… nu l-am încadrat încă în cuvinte, jocurile cu adolescenţi, atât dramele cât şi cele horror, funcţionează mult mai bine decât filmele, care cad mai mereu în penibil.

Dex
Am observat că sunt mulţi fani ai genului CyberPunk pe Nivel. Dex cred că o să vă facă cu ochiul.

The Witcher 3: Wild Hunt
Şi, dintr-o dată, pentru mai mult de jumătate din cititorii noştri, ambele cele mai aşteptate jocuri ale anului, nu mai sunt. Oare o să mai existe vreun titlu anul acesta care să reuşească ne trezească interesul la fel de mult ca Witcher şi GTA V?

Galactic Civilizations III
Iubitorii strategiilor grandioase au primit un nou instrument.

2 Comentarii

 • NiRaSt
  Publicat mai 20, 2015 7:09 am 0Likes

  vedeti ca GT are un reality check tot la star fox, dar e pe alt canal (link la finalul video-ului)

  • ncv
   Publicat mai 20, 2015 7:33 am 0Likes

   multumim de avertizare, am adaugat. am vazut ca aduce in discutie filmuletul dar am crezut ca este unul mai vechi si nu am verificat. sa-mi fie rusine.

Adaugă un comentariu