Un nou shooter pentru PC din partea lui John Romero

Un nou shooter pentru PC din partea lui John Romero – da, ştiu cum sună. Daikatana 2.0? „John Romero’s about to make you his bitch!”. Nu sunt amintiri prea bune, trebuie să recunosc.

Acest site, Hoxar-inc.com, a văzut de curând lumina zilei. La prima vedere pare un website tipic, probabil al unei corporaţii. Însă, cum lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, cei de la Shacknews au primit în exclusivitate câteva informaţii prin care ni se aduce la cunoştinţă faptul că John Romero ar lucra, într-adevăr, la un nou FPS, ce are ca punct central, aţi ghicit, o corporaţie pe nume Hoxar!

Această paralelă ar fi rămas la stadiul de simplă coincidenţă dacă chiar el, John Romero, co-fondatorul id Software, nu ar fi recunoscut mai mult sau mai puţin validitatea informaţiilor! Cum? Prin acest tweet desigur! Voi ce părere aveţi? Să fie acest nou titlu adevăratul Daikatana, FPS-ul revoluţionar pe care toată lumea îl aştepta? Tot ce putem face acum este să speculăm în timp ce sperăm la mai multe detalii!

4 Comentarii

 • Ciontu Nicu Dan
  Publicat aprilie 16, 2016 5:07 pm 0Likes

  Doom-ul al carui recent open beta a vazut lumina zilei … nu m-a impresionat asa mult …

 • bobyslick
  Publicat aprilie 18, 2016 9:14 am 0Likes

  Nu este deloc Doom. Iar daca tot au vrut sa faca un sistem old school shooting, gen Quake, au esuat cu brio. Nu ai muzica antrenanta in timp ce joci, era un mare plus. Voice anouncerul e atat de iritant incat l-am oprit. Modelul este fix Call of Duty. Pe clase. Trei sunt standard, restul le deblochezi si le configurezi. Perk-uri si alte prostii. Facut special pentru consola. Ii mai dau o sansa singleplayer-ului, dupa ce vad cateva recenzii pe Steam, altfel no dimes from me.

 • Cristian Savu
  Publicat aprilie 18, 2016 3:06 pm 0Likes

  Noul Doom arata ca Halo numai ca Halo este de x1000 de ori mai bun!

 • zuzu
  Publicat aprilie 19, 2016 6:48 pm 0Likes

  Romero ar cam trebui sa se pensioneze,toate jocurile lui au zero storyline,ar trebui sa le faca o vizita celor de la irational games.

Adaugă un comentariu