Acțiune! – Săptămâna 21

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 21 – 2014.

Trailers:
The Incredible Adventures of Van Helsing II
Van Helsing II s-a lansat pe 22. O nebunie de hack and slash.

Murdered: Soul Suspect
Pentru mine, unul din cele mai anticipate jocuri ale anului. Un Watch Dogs în care fantomele înlocuiesc tehnologia… De fapt nu, este ce ar fi trebuit să fie Watch Dogs, înainte ca Ubi să-l transforme într-o clonă GTA.

Arena of Fate
Încă un MOBA? De data asta de la Crytek, cu eroi din basme și romane fantasy. Vrei să fi Zâna Măseluță și să scoți dinții Scufiței Roșii? La vară!

Batman: Arkham Knight
Arată excepțional, iar rocksteady împinge jocul doar pe One, PS4 și PC, foarte bine, în acest fel nu mai sunt limitați de consolele generației anterioare.

Wasteland 2
Filmulețul care deschide jocul. Oare cei care i-au ajutat (Kickstarter) sunt mulțumiți de faptul că producătorii au cheltuit banii astfel, în loc să pompeze tot ce au în joc și joacă?

Inspiraționale:
Happy Birthday Pac-Man
Pac-Man a împlinit 34 de ani săptămâna trecută. Patrick Scott Patterson îi cinstește moștenirea cu acest colaj. Televiziunile vremii încercau să dea sens noului fenomen.

Săptămânale\Bilunare:
Clueless Gamer: Watch Dogs
Conan este unul dintre cei mai iubiți și respectați comedianți din State și, deși jocurile nu sunt pasiunea lui, d-abia dacă apasă mai mult de două butoane deodată, producătorii îl sâcâie din când în când și-l roagă să mai facă un „review”. Cum umorul nu are standarde, mie îmi place Conan, nu o să vă recomand Clueless Gamer pentru că este funny, ci pentru că este foarte interesant să vezi cum reacționează un non-gamer în mijlocul jocurilor. Întrebările de bun simț puse, subliniază penibilitatea design-ului de nivel dar și a acțiunilor ce trebuie întreprinse în majoritatea jocurilor AAA. Also, a patra săptămână la rând în care Ubi reușește să atragă atenția cu ceva. Respect!

Kids React: Old Computers
Kids React este un canal deosebit în care câțiva copii inteligenți sunt rugați să își spună părerea despre etc. În această săptămână sunt puși în fața unui computer creat la sfârșitul anilor ’70. Reacțiile lor subliniază cât de mult a avansat tehnologia, dar și faptul că ne îndreptăm vertiginos către o paradigmă, copiii copiilor noștri nu o să mai „funcționeze” fără tehnologie, dar nici nu o să-i cunoască rădăcinile, majoritatea nici nu vor mai ști sau înțelege cum funcționează.

Extra Credits – How Games Empower Us
Se pare că am mințit, băieții de la Extra Credits nu au terminat de vorbit despre importanța implementării jocurilor în școli.

Zero Punctuation – The Amazing Spider Man 2
Spider Man 2 este strivit sub 1000 de cuvinte pe minut, la ce vă așteptați? (NSFW, ca de obicei)


 
Other Places: Fallout 3, Assassin’s Creed III și Dark Souls II
O plimbare relaxată prin unele din cele mai impresionante universuri imaginate sau recreate până acum în jocuri.

Bonus: Vedeți pagina 2

8 Comments

  1. Tudor mai 28, 2014
    • ncv mai 28, 2014
  2. Tudor mai 29, 2014
    • ncv mai 29, 2014
  3. Tudor mai 29, 2014
  4. Abnaxus mai 29, 2014
  5. Ufrnleru mai 30, 2014

Leave a Reply