8 Comentarii

 • Tudor
  Publicat mai 28, 2014 7:43 pm 0Likes

  Nu ştiu, eu consider Watch Dogs un joc bun , nu neapărat o clona de gta.cei drept stă mai prost la partea de driving.În rest din câte am văzut când l am testat la Emag mi s a părut un joc bun si am decis să il achiziţioneze.

  • ncv
   Publicat mai 28, 2014 8:25 pm 0Likes

   A, dar nu am spus ca este un joc slab, cum as putea, fara sa-l joc, sunt doar dezamagit ca au dat inapoi.
   Daca privesti la primele filmulete lansate si la felul in care l-au prezentat initial, o sa vezi ca aveau altceva in minte, sau asa au lasat sa reiasa. Parea un joc in care puteai rezolva majoritatea problemelor cu cap, fara arme si explozii penibile. Parea un joc inteligent care incerca sa-ti sublinieze dur consecintele unor astfel de actiuni. Cum ar fi ca in realitate sa tragi cu mitraliera pe strazi?
   Tin minte si acum cum intr-o secventa s-a produs un ambuteiaj si in una din masini era o femeie ce parea gravida, moarta, in mare din cauza ta, pentru ca te-ai jucat cu stopurile si ai prins pe toata lumea intr-un schimb de focuri de arme. De fapt, uite aici filmuletul:
   https://www.youtube.com/watch?v=mvjQHtH7K9g&feature
   Vezi cum a reactionat lumea in momentul in care s-a produs acel accident, cum urla sotul? Cata putere e in spatele acelor secvente? Ai mai fi incercat acelasi lucru a doua oara sau ai fi incercat ceva mai normal si de 100 de ori mai interesant, mai dificil, mai omenesc? Sunt mii de jocuri, ce mii, majoritatea covarsitoare, in care rezolvi totul numai prin violenta, nu mai e nevoie de inca unul.
   Vezi cum se uita in urma femeia aia de pe straduta, oarecum speriata? Watch Dogs ar fi putut fi ceva cu adevarat deosebit…
   Imi aduc aminte cum producatorii spuneau ca poti sa fii omul din spatele cortinei, sa rezolvi sau sa pui la punct fara sa te vada nimeni etc. Cum va exista mereu o zona gri iar consecintele te vor lovi… Eh…
   Watch Dogs-ul lansat, prin comparatie cu cel promis acum doi ani, este pur si simplu alt joc, unul fad, ca oricare altul. Nici nu mai spun ca nu arata ca acolo. Ai putea crede ca tehnologia il mai ridica din mormanul de ordinare, dar ca sa-l ridice ar fi trebuit sa arate putin bun simt si respect pentru iubitorii de tehnologie. Ce se intampla in multe din situatiile din joc e magie nu tehnologie.

 • Tudor
  Publicat mai 29, 2014 11:38 am 0Likes

  Da, cam ai dreptate.Daca e sa coconcluzionam să zic aşa, cei de la ubisoft s-au culcat pe o ureche, după ce au văzut cât de apreciat a fost jocul după acele trailere, cu adevărat reuşite, si au eliminat unele lucruri care putem spune că intr-un fel sau altul conturau jocul si lumea sa.Dar până la urma o sa fie jucat de multă lume, deoarece, după parerea mea este un joc accesibil si de asemenea un titlu AAA.

  • ncv
   Publicat mai 29, 2014 11:45 am 0Likes

   In plus, acum au baza creata, sper, asa cum s-a intamplat si cu Assassin Creed, ca al 2-a titlu sa fie mult mai bun.

 • Tudor
  Publicat mai 29, 2014 12:13 pm 0Likes

  Da, pot începe îmbunătăţirile chiar cu următorul dlc zic eu.

 • Abnaxus
  Publicat mai 29, 2014 2:46 pm 0Likes

  Filmuletul de intro din Wateland 2 nu are nici un Dumnezeu, cum zici si tu: bani cheltuiti aiurea (nu ca nu ar avea de unde la ce succes a fost Kickstarter-ul).

 • Ufrnleru
  Publicat mai 30, 2014 8:56 am 0Likes

  Salut! Ea ofera jocul Battlefield 3 gratis via Origin. Link https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition

Adaugă un comentariu