ACȚIUNE! Săptămâna 25 – Rămăşiţe E3

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 25 – 2015.

Trailers/Pub:
Shin Megami Tensei X Fire Emblem
Nintendo a preferat să nu prezinte la E3 două din cele mai interesante (pentru mine) titluri ale lor. Shin Megami Tensei X Fire Emblem şi Fatal Frame: Maiden of Black. Slăbuţ Nintendo, zlăbuţ… (Tot nu ştiu ce se întâmplă în jocul ăsta…)

Pillars of Eternity: The White March
D-abia l-am terminat şi deja expansion? Ohohoho!

Persona 5
Atlus a prezentat acelaşi trailer la E3, tot în japoneză. Dezamăgitor, dar măcar îl aduc în vest. Pentru asta mai atrag o dată atenţia asupra lor şi a jocului.

Planet Coaster
Anul acesta la E3 a existat şi un show dedicat gaming-ului pe PC. Nu a ieşit ceva bun (poate la anul), dar măcar am aflat despre Planet Coaster (nu sunt ironic, jocul chiar arată bine).

Summer Lesson – VR Tech Demo
Toată lumea spune că dintre toate căştile 3D de la E3 cea de la Sony a rămas/este cea mai confortabilă. La asta nu m-am gândit, ar fi bine să fie confortabile… ahem… pentru că o să avem la ce ne uita…

Drawn To Death
Creatorul lui God of War a fost şi el prezent la E3 şi a încercat să-şi promoveze noua creaţie. Un multiplayer (Art By Game?) născut în mijlocul unui caiet de schiţe?! Nici nu ştiu dacă să fiu intrigat sau nu.

LEGO Dimensions: E3 Portal Trailer
Everything is awesome!! Excepţie tortul sau torturile! Mă repet, ideea celor de la Lego, dar mai ales faptul că jocurile „lor” sunt cu adevărat bune, o să zdrobească concurenţa!

The Eternal Conflict – Heroes of the Storm
Mă întreb cât de mulţi oameni joacă HotS, mai ales prin comparaţie cu celelalte MOBA-uri. Pentru iubitorii de Acţiune nu prea contează, ce contează e că atât Blizzard cât şi Riot se întrec în a produce prezentări de calitate pentru eroii care urmează să facă ochi în jocurile lor. King Leoric şi Monk.

FIFA 16
Ruşine FIFA! Mă întreb dacă EA s-a gândit să schimbe numele după scandalul recent, ce pare că nu o să se termine niciodată. Also, FBI?! Teoriile conspirative au luat-o rău de tot razna la mine-n creier.

Tales Of Berseria
Seria asta are atât de multe Poveşti încât îmi e şi teamă să mă apropii de ea. Dar hei, trailer-ele sunt frumoase. Nu ai cum să dai greş cu astfel de voci în faţa unui fan anime.

Razer Mamba
„the World’s Most Advanced Gaming Mouse” cica…

Star Wars Knights of the Fallen Empire
4 minute de trailer?! Mai avea un pic şi devenea scurt-metraj.

Adaugă un comentariu