Lucy: un nou film de acţiune marca Luc Besson la orizont

Cum ar fi să poţi accesa şi utiliza 100% din capacitatea creierului tău? De ce ai fi capabil, ce uşi ai putea deschide? Probabil că ai sparge-o bancă. Luc Besson, scenarist şi regizor al unor experienţe cinematografice de excepţie, precum La Femme Nikita, Leon şi Al Cincilea Element, în care am făcut cunoştinţă cu unele dintre cele mai brutale şi memorabile eroine din istoria filmelor de acţiune, explorează în cel mai nou film al său consecinţele pe care le-ar avea atingerea acestui ţel de către om. Besson recidivează, aşadar, cu Lucy, un film care eroina principală, interpretată de Scarlett Johansson, este prinsă în mod accidental într-o afacere tenebroasă, dar reuşeşte să obţină un avantaj nesperat asupra răpitorilor ei, transformându-se într-o maşinărie de spart capete şi rupt coloane vertebrale, ce sfidează logica umană. Multă acțiune, Science Fiction și o temă de gândire: cum ar fi dacă? Besson îi zice evoluţie, iar eu abia aştept să-i devorez noua creaţie. Din august în cinematografe, Lucy şi nelipsitul Morgan Freeman:

8 Comentarii

 • Ioan Mihai
  Publicat aprilie 3, 2014 4:57 pm 0Likes

  Bun! Se mai fac SF-uri bune, uneori.

 • Theo
  Publicat aprilie 3, 2014 6:35 pm 0Likes

  Hmn… Am I the only one thinking this is similar to Remember Me?

 • ncv
  Publicat aprilie 3, 2014 7:02 pm 0Likes

  Hmm… şi eu care mă enervasem pe KiMO pentru că a postat ceva ce nu are nici o legătură jocurile.
  „similar to Remember Me” – aşa da! 🙂

 • Cimitri
  Publicat aprilie 4, 2014 8:42 am 0Likes

  Mi-a placut la nebunie Leon cat despre Al cincilea element nu mai e cazul sa zic nimic. Ce pot spune e ca-l astept cu mare placere.

 • ncv
  Publicat aprilie 4, 2014 9:19 am 0Likes

  Besson e ciudat ca si producator. Am vazut filme produse, scrise, regizate etc. de el dementiale. Langa Leon si Al 5-lea mai adaug Taken si Taxi (varianta franceza). Incearca lucruri noi, comedia e de calitate, fara a o da in drama (atat de rar mai vezi asa ceva), atentie la detaliu etc. Dar langa aceste „de neuitat” apar si nume ca Taxi 4 sau Taken 2, filme exact la polul opus din punct de vedere al atentiei la detaliu, umor etc. E un mister pentru mine cum un poate sa puna atata pasiune jumatate din munca lui si sa nu-i pese de restul.
  Sa speram ca Lucy va face parte din prima jumatate.

 • ncv
  Publicat aprilie 4, 2014 9:29 am 0Likes

  ultima propozitie a fost mancata de caini…
  *E un mister pentru mine cum un profesionist poate sa puna atata pasiune in jumatate din munca lui si sa nu-i pese de restul.

 • Luk_333
  Publicat aprilie 4, 2014 10:59 am 0Likes

  Haideti sa omoram mitul acesta 🙂

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_brain_myth

 • Ardeiu
  Publicat aprilie 8, 2014 11:22 am 0Likes

  Să nu uităm de Marele Albastru (http://www.imdb.com/title/tt0095250/?ref_=nm_flmg_dr_17), pe care nu-l pot recomanda suficient şi Nikita (http://www.imdb.com/title/tt0100263/?ref_=nm_flmg_dr_16)

Adaugă un comentariu