Acțiune! – Săptămâna 29 – Holy Shit They Win The Game!

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 29 – 2014.

Trailers:
Mighty No. 9
Incredibil! A trecut o săptămână întreagă și singurul trailer care a ridicat o sprânceană este cel pentru Mega Man Mighty No. 9.

Necurate/Inspiraționale:
Curse vs. Complexity – 80 Minute Game Ending
Cel mai lung meci pro, League of Legends, de până acum. 80 de minute agonizante, publicul ajunsese să aplaude după fiecare 5. Comentatorul ia foc în aceste ultime secunde: „Holy Shit They Win The Game!”

„I will play the violin in the Super Mario Bros.”
Sau cel puțin asta zice Gogu Translatoru’ că spune titlul acestui clip. Muzica și efectele din SMB perfect reproduse la vioară. Impresionant și educativ.

Metroid Prime – 0:55 SS Speedrun
E vară, e vacanță, e timp pentru jocuri. Cel mai bun moment pentru a rupe recorduri. Metroid Prime terminat în doar 55 minute.

Zelda OoT any% 18:10 WR
O trecere aproape perfectă. Și foarte greu de realizat, dacă stai să te gândești că în Zelda: Ocarina of Time te miști mai repede dacă mergi cu spatele. 18 minute și 10 secunde. Nou record mondial.

Săptămânale\Bilunare:
Extra Credits
Open World Design
Despre diferențele dintre titlurile open world și problemele care pot apărea în momentul în care încerci să creezi un astfel de joc.

Design Club – Mark of the Ninja
Despre implementarea ireproșabilă a stealth-ului în Mark of the Ninja și de ce nu funcționează la fel de bine în alte jocuri.

Zero Punctuation – Shovel Knight
Yahtzee nu știe cum să fie haios când jocul e bun.
 

Adaugă un comentariu