ACȚIUNE! Săptămâna 30: Pixels

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 30 – 2015.

Trailers/Pub:
Kill The Plumber
Mario! Iubit de mulţi, urât de puţini! Trailerul de mai jos e dedicat celor puţini.

Fallout: The Frontier Premiere
Nu mai aveţi răbdare până la Fallout 4? Încercaţi acest mod special. Are de toate, poveste, atmosferă apăsătoare, survival dus la extrem, iarnă postapocaliptică şi dimensiuni ce pot fi comparate cu Mojave Wasteland.

Spaera
Un fel de Puzzle Quest în care mecanica match 3 este înlocuită cu Tetris-ul? Sign me in! Jocul s-a catapultat instant pe primul loc între cele mai aşteptate.

Super Mario Maker
Pentru cei care preferă să inventeze niveluri în loc să le joace. Sau pentru cei care vor să le încerce pe cele create de alţii.

Gears of War Ultimate Edition – Opening Cinemat
Începutul sfârşitului, şi al jocului.

Tembo The Badass Elephant
Creat de producătorii jocurilor Pokemon? Vândut de Sega pe PS4, X1 şi PC? Ce? Cum?

Necurate/Inspiraționale:
Resident Evil 2 Reborn – Gameplay Trailer Unreal Engine 4
RE 2 este unul din jocurile mele de suflet. Felul în care este recreat aici este uimitor, incredibil chiar. Partea a doua un pic mai jos, nici nu vreau sa mă mai uit, vreau ca printr-un miracol băieţii ăştia să termine fără ca cei de la Capcom să îi oprească.


Overwatch Legacy – Cosplay Fan Film Trailer
Nici nu s-a lansat jocul şi deja avem filmuleţe de acţiune şi cosplay? Ce învălmăşeală de momente cool, urmate imediat de altele nope. Se iartă tot, e făcut de fani, fără ajutorul Blizzard.

Hyperlapse of Azeroth (work in progress)
WoW de la un capăt la altul. Filmuleţul m-a făcut să realizez că există foarte puţine MMO-uri atât de deschise explorării.

Play Half Life on Android Wear
Am văzut Quake pe osciloscop. De ce nu am avea Half Life pe ceas? Eu aştept ştirile pe hârtie igienică, aşa nu o să mai trebuiască să iau tableta după mine.

MovieBob Reviews: PIXELS (2015)
Cât de prost este noul film al lui Sandler? Chiar mai prost decât ne-am fi aşteptat. Cu mulţi iubitori de jocuri plasându-l sub Super Mario Bros., filmul. La care avem un Honest Trailer un pic mai jos. MovieBob îl dezintegrează într-un review cum rar am mai auzit. Apăs butonul de reaplay. E prea bun!

Remastering Gears of War – Re-Geared for a New Generation
Re-creat cu pasiune.

Heroes of the Storm – Leoric
Un erou interesant, prezentat un pic cam amatoricesc.

Adaugă un comentariu