WildStar Open Beta timp de 10 zile!

NCSOFT şi Carbine Studios ne dau de veste că WildStar, MMORPG-ul care a făcut deja obiectul unei prime analize din partea noastră, a intrat în etapa Open Beta. Mai exact, începând de astăzi, oricine îl poate juca timp de 10 zile, 24/7.

În acest fel, până la lansarea oficială a jocului, care va avea loc marţi, 3 iunie 2014, vă puteţi face o idee mai clară despre universul WildStar, fie că sunteţi deja familiarizaţi cu legendara planetă Nexus, fie că faceţi primii paşi în acest nou MMO.

Cu această ocazie, limita de nivel (level cap) a fost ridicată la 30, iar jucătorii europeni care şi-au creat deja personaje sunt informaţi că vor putea să îşi continue aventurile pe serverele europene. În plus, ni se oferă chiar şi un nou trailer:

Cei care intra pentru prima data in universul WildStar sunt invitati sa viziteze www.wildstar-online.com/en/openbeta pentru instructiuni si acces la joc. Jucatorii care au participat in trecut la evenimente beta WildStar pot continua sa joace prin autentificarea in conturile deja create.

Simultan cu inceperea Open Beta WildStar, Carbine Studios va realiza un Livesteam de 30 de minute pe canalul Twitch (www.twitch.tv/wildstar), astazi, 8 mai 2014, la ora 21:00 (ora Romaniei). Producatorii vor oferi informatii despre stadiul de dezvoltare a jocului si ne vor spune de ce cred ca WildStar va fi absolut demential si va “perturba linistea” in genul MMO.

Echipa va reveni pe Twitch vineri, 9 mai 2014, ora 21:00 (ora Romaniei) cu un Developer Livestream de sase ore in care vor prezenta in detaliu continutul jocului, de la raid-uri la Warplots si un sneak peek al continutului de nivel inalt din Open Beta, pentru ca apoi sa raspunda la intrebarile gamerilor, adresate prin oricare dintre site-urile de social media Facebook, Reddit, Tumblr, Twitter, Forums, Twitch, Vine si poate chiar si MySpace.

Calendarul evenimentelor:

·         Open Beta WildStar, cu incepere de joi, 8 mai 2014, ora 17:00 (ora Romaniei) pana luni, 19 mai 2014, ora 09:59 (ora Romaniei). Acces la joc: 24/7.

·         Developer Livestream #1 pe www.twitch.tv/wildstar, joi, 8 mai 2014, ora 21:00 (ora Romaniei)

·         Developer Livestream #2 pe www.twitch.tv/wildstar, vineri, 9 mai 2014, ora 21:00 (ora Romaniei)

WildStar va fi disponibil din 3 iunie 2014 in doua variante. Editia Standard include jocul, 30 de zile de abonament si un obiect de decoratiune a casei din joc, pe tema Eldan. Pentru 70 de lei suplimentari, Editia Deluxe a lui WildStar include toate elementele Editiei Standard si, suplimentar, un pachet consistent de exclusivitati: Eldan Hoverboard, un costum unic, un titlu Eldan unic pentru jucator si un dye set Eldan in editie limitata. Editia Deluxe va fi SteelBook™ si va deveni disponibila in magazine, in cantitati limitate.

WildStar, precum si card-urile pre-platite pentru abonamentul lunar de joc, sunt distribuite prin SKIN si sunt disponibile la precomanda in Romania in principalele magazine retail si online de specialitate. Pentru mai multe informatii despre pre-comenzi, vizitati www.wildstar-online.com/en/preorder.

2 Comentarii

 • arno
  Publicat mai 8, 2014 3:37 pm 0Likes

  Nu prea rezista site-ul lor la valul de noi utilizatori. :)) Am citit „prima impresie” si m-a convins sa incerc si eu jocul, numai sa reusesc sa-mi creez cont.

  • Aidan
   Publicat mai 9, 2014 6:48 am 0Likes

   Meet you in game 😉

Adaugă un comentariu