ACȚIUNE! Săptămâna 31: Fabuloasă

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 31 – 2015.

Trailers/Pub:
LEGO Dimensions
Incredibil dar Traveller’s Tales chiar încearcă să dea sens jocului. În care o să întâlnim eroii următoarelor francize: DC Comics, The Lord of the Rings, The LEGO Movie, The Wizard of Oz, LEGO Ninjago, Back to the Future, Scooby-Doo, LEGO Chima, Doctor Who, Jurassic World, Ghostbusters, The Simpsons, Portal şi Midway Arcade. Am învăţat să nu-i subestimez. Eu’s Batman! Ba eu îs!!!

Endless Space 2 – Amplified Reality
Ce interesant. Toate jocurile lor portretizează şi se desfăşoară în acelaşi univers şi toate au Endless în denumire. Endless Legend, Dungeon of the Endless şi Endless Space (2). Pe care cel mai probabil îl vor lansa în aceeași perioadă cu expansiunea Rising Tide, a lui Beyond Earth, doar aşa, pentru a le mai da o dată peste nas.

Street Fighter V: Vega
Acum două săptămâni am glumit când am spus că toţi eroii noului SF V o să fie fabuloşi. Vega deschide acest trailer cu „Let My Beauty Intoxicate You!” Deşi personajul a fost dintotdeauna un narcisist convins chiar nu mă așteptam la o astfel de confirmare directă. Am râs bine de tot. Bun trailer, da-ţi sonorul mai tare înainte de a-l viziona.

Everybody’s Gone to the Rapture
Un titlu foarte interesant, care pare că a devenit exclusiv PS4. Atunci… bine…

Final Fantasy Type-0 Hd
Am decis că acesta este următorul titlu mare pe care o să-l încerc. Mă pregătesc pentru Xenoblade Chronicles X şi Final Fantasy XV.

Zombi
Zombi U, exclusiv Wii U. Ubisoft a tăiat U şi exclusiv şi relansează jocul pe PC, XOne şi PS4. În doar 2 săptămâni.

Necurate/Inspiraționale:
First Person Super Smash Bros.
Ciudat, haios şi interesant în acelaşi timp.

Serious Sam TFE: Sacred Yards Geek Secret -Revisited-
După 14 ani cineva a descoperit, cu ajutorul producătorul jocului, încă un secret în Serious Sam. Cum să treci de Sacred Yards fără să omori niciun inamic.

Summer Games Done Quick: LIVE July 26th-August 1st
Vara aceasta am avut parte de o gală maraton în care o mulţime de maeştrii au încercat să termine jocurile lor preferate cât mai rapid. O bună parte a donaţiilor au fost date mai departe unei case de caritate. Usher a avut ghinion cu carul – jocul s-a blocat din loc în loc fără să fi salvat înainte, bug-urile forţate de glitch-urile folosite au făcut anumite porţiuni imposibile şi aşa mai departe – şi cu toate astea tot a reuşit să termine Prince of Persia: The Sands of Time în 96 de minute, faţă de 80, cât estimase iniţial. De aplaudat este şi faptul că şi-a păstrat calmul şi voia bună. Felicitări, eu m-aş fi înnegrit în faţa unei audienţe atât de mari.
(De multe ori clipurile Twitch pornesc automat dacă le inserez în articole, indiferent de opţiunile sau switch-urile pe care le aleg. Click pe link-ul de mai jos pentru un scurt teleport.)
Though Prince of Persia: The Sands of Time – Done Quick

Super Mario Bros Medley on a Nintendo Piano
Melodiile de geniu din Mario reproduse cu ajutorul unui pian care arată ca un Super Nintendo…

He just wanted to land safely! (Funny GTA V death)
Câteodată, ghinionul te urmăreşte ca o umbră…

Trick2g gets (Arrested) on stream!!!!
Trick2g este un foarte cunoscut streamer. Sau mai bine spus era… Pentru a celebra faptul că a atins 800 de mii de follower-i s-a gândit că ar fi o idee bună dacă şi-ar înscena (+fake) un eveniment SWAT – click aici şi căutaţi după Guy SWATted While Playing Runescape, dacă SWATing nu este un termen cunoscut. Twitch i-a blocat contul pentru 4 luni pentru această cascadorie. Tind să spun: „bine i-au făcut.” Dar… oamenii ăştia sunt, ne place sau nu, entertainer-i – comedianţi – nici nu avem un cuvânt în română pentru ce vând ei aici. Majoritatea fac ce fac pentru a-şi distra spectatorii şi fanii, e greu de tras o linie în acest caz.

Five Nights At Freddy’s 4 – Not Scary?… (Night 1, Night 2)
Nu mă aşteptam ca la capătul celălalt al spectrului să-l găsesc pe PewDiePie, care a refuzat să se mai prefacă cum că e speriat de FNAF. Un gest care, incredibil, i-a înfuriat pe unii din fani.

5 Comentarii

 • NiRaSt
  Publicat august 5, 2015 3:53 am 0Likes

  poate asta va mai incalzeste (comenteaza cam mult pe margine, dar de):

  https://www.youtube.com/watch?v=Zq1aPOunsFA

  • ncv
   Publicat august 5, 2015 5:18 am 0Likes

   Nu ma intelege gresit, mie imi plac teoriile lui conspirative si apreciez intotdeauna volumul de munca depus, de data asta insa… mi-au parut pe langa subiect…

  • NiRaSt
   Publicat august 5, 2015 6:55 pm 0Likes

   ok, recunosc, episoadele de saptamana asta nu au fost cine stie ce (cu toate ca din episodul cu mad max am mai invatat cate ceva despre masini), iar daca mai vad o singura teorie la FnaF o sa EXPLODEZ; eu doar am sugerat un episod ceva mai interesant (poate) de pe celalat canal al lui (the film theory).

  • NiRaSt
   Publicat august 5, 2015 7:02 pm 0Likes

   sau uite un episod despre cum bowser e o dietate chinezeasca

   https://www.youtube.com/watch?v=GgXeWP5LcLU

   mie unul nu prea-mi plac episoadele astea din cauza vocii lui gumba, dar altii sar putea sa le aprecieeze

  • dx
   Publicat august 10, 2015 12:56 am 0Likes

   Driver-ul meu audio Realtek are o functie f. folositoare de Pitch shift (karaoke) cu care „ingroș la loc” vocile subtiate ale unor youtuberi „subțiați”.

Adaugă un comentariu