Acțiune! Săptămâna 31 – fetele Comic-Con-ului (clickbait)

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 31 – 2014.

Trailers:
(„Nou”) Colin McRae Rally
Codemasters au dat-o rău de tot în bară cu această portare Android/iOS. Dacă Protecția Consumatorilor din Marea Britanie nu-i pleznește cu o „reclamă mincinoasă” și o amendă sănătoasă, mare minune. „This version features handling and physics inspired by Colin McRae Rally 2.0 and is upgraded with re-mastered audio and definitively fancier 1080p graphics.” Dar, nu, acesta nu este un CMR 2.0 remasterizat. Stați departe de el. Steam fierbe, și pe bună dreptate. Mă întreb la cât o să se stabilizeze nota consumatorilor pe Metacritic. După 9 voturi avem un 0.6. Oare când o să învețe producătorii de jocuri că cel mai grav lucru pe care-l poți face este să-ți minți fanii. Cei care au creat textele/prezentările sunt niște dobitoci. Cei care au dat OK-ul ar trebui dați afară.

Call of Duty: Advanced Warfare
Chiar îmi place ce văd. Nu m-aș fi așteptat. Bine, mai puțin exploziile și focul, penibile.

Dragon Age: Inquisition
Mai încet cu grafica și mai tare cu tactica?! S-a întors lumea cu curu-n sus. „O hello!” „Hello to you too, how do you like Australia?”

F1 2014
Nu am mai văzut o cursă de ani. Tot la fel de plictisitoare sunt? Mă uit peste imagini și nici ele nu-mi plac. Totul e (prea) lucios, curat, cu gust plastic.

Necurate/Inspiraționale:
San Diego Comic Con 2014 (SDCC) – Cosplay Music Video‏
Cel mai mare eveniment gameristic al săptămânii trecute a fost Comic Con-ul din San Diego, d-asta am și avut atât de multe trailere. Companiile și-au spus cuvântul, acum e rândul celor care au participat. Zeci, nu, sute de filmulețe au început să curgă, dar de această dată nu despre jocuri, benzi desenate sau filme, ci despre personajele costumate ale convenției. Dintre clipurile care-au luat foc montajul celor de la Sneaky Zebra mi-a plăcut cel mai mult.

The Girls of Comic-Con 2014
Dacă vreți o abordare mai personală… eh… f#@& it, oricât m-aș screme, nu o să reușesc să scot un comentariu mai bun decât cel al lui l337z0r (Youtube): „There’s a weird mix of sexual tension and childishness about Comic-con. Like, its the type of place you’d want to take your children to, but also the type of place you’d go to masturbate if you could turn invisible.”

Pedestrian Question – Have You Ever Had Sex in Your Comic-Con Costume?
Ca de obicei, aceste evenimente strâng în jurul lor și foarte mulți bădărani, misogini sau persoane care nu au altceva mai bun de făcut decât să-i facă pe ceilalți să se simtă prost. Sunt atât de supărat pe unii dintre ei, încât am ajuns să sar peste „interviuri”. Am crezut că Jimmy Kimmel o să se ridice deasupra lor. M-am înșelat. Băiatul de mai sus are și mai mult umor și mai mult bun simț.

Mario Jumps into Battle!
Fanii au început să facă trailere mai bune decât producătorii…

Don’t Interrupt My Killing
Dishonored este oricum un joc spectaculos, dar ce face Mr. Rabbit aici…

Unreal Tournament Team Deathmatch
Îmi place pasiunea și felul în care povestesc acești oameni. Întrebări și răspunsuri (QA) aici.

Săptămânale\Bilunare:
React – Teens React to Happy Wheels
Habar nu aveam că există. Acum știu. Și mă distrez. O.o OK… O.O OMG!!! Trebuie încercat!

Extra Credits – Episode 200!
Reușitele ludice ale ultimilor 5 ani. Suntem pe calea cea bună!

Zero Punctuation – Transistor
Hmmm! Nu sunt de acord. Dar asta nu înseamnă că nu am râs în hohote. Așa da exemple, trebuie să le preiau.


2 Comentarii

 • Francisc Vasile
  Publicat august 6, 2014 9:50 am 0Likes

  ce drac de engine are adwancer warfare?
  cica unul nou, creat de la zero.

  nu stiu cum sa zic, da ingame arata groaznic

 • ncv
  Publicat august 6, 2014 10:12 am 0Likes

  eh… motorul imi pare ok. captura de miscare impresionanta, fete cat de cat umane, efecte volumetrice, de luminozitate, particule peste tot si asa mai departe…
  executia insa… mai trebuiesc adaugate detalii, umblat la captura faciala, trebuiesc recreate exploziile si focurile… intrebarea e, mai au timp? si vor?

Adaugă un comentariu