Lona – Realm of Colors a trecut de Kickstarter

Lona – Realm of Colors e un joc care mi-a atras atenția de la primele imagini pe care le-am văzut – stilul grafic și felul în care se joacă cu culorile mi se pare fenomenal. Daca adaugăm pe lângă asta și faptul că vine cu un concept original de gameplay – chiar dacă este la origine un point&click adventure, încearcă să facă ceva complet diferit – și avem parte de o rețetă care promite să fie spectaculoasă.

Cine e Lona? O adolescentă, artistă care se luptă cu dificultățile vieții. Singurele ei evadări sunt caietele de desen și picturile pe care le face pentru a face față provocărilor pe care viața i le aruncă și prin care se chinuie să-și găsească pacea cu tot ce s-a întâmplat. Desenele pe care le face pot avea două perspective: fie pe cea logică a domnului Ruppel, fie viziunea haotică a doamnei Schmidt, iar rolul nostru va fi să găsim echilibrul între cele două.

Cu arta facută de Taraneh Karimi (v-am pus link spre pagina ei de ArtStation, fata are talent și sunt convins că nu va dezamăgi cu stilul grafic al jocului), concept artist din Iran, în Lona – Realm of Colors  vom explora lupta unei tinere prinsă în universul din propriile ei desene. Fiecare scenă e ca o pictură interactivă, ce se combină cu muzica armonioasă.

Ni se mai promite că povestea va fi narata non-linear, fără dialoguri sau mijloace convenționale de povestit și că va trebui să punem cap la cap toate indiciile date prin simfonia de arte vizuale, niveluri sau puzzle-uri.

Sună interesant? Vă las și cu un trailer care mie mi-a adus aminte foarte mult de The Longest Journey, alt adventure pe care eu unul îl consider printre cele mai bune jocuri pe care am pus vreodată mâna.

Mai multe detalii gasiți pe site-ul oficial.

Ah, și apropo de subiectul știrii, developerii au atins target-ul de pe kickstarter și speră să lanseze jocul cândva în August 2018.

Eu unul abia îl aștept.

Adaugă un comentariu