ACȚIUNE! Săptămâna 36 – Weak Week.

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 36 – 2015.

Trailers/Pub:
Man O’ War: Corsair
Oare care o să fie eroii acestui joc? Piraţii? Sau megalodonii?

Rexxar Spotlight – Heroes of the Storm
Îmi place că Blizzard încropește câte un erou în fiecare lună şi câte o hartă la fiecare 3 luni, dar… cel puţin din preview, Rexxar, îmi pare plictisitor. O să fie clar un erou puternic în mâinile unui prestidigitator… şi atât.

Forza 6 TV Commercial
Foarte frumoasă călătorie în trecut. Site-urile mari îl prezintă deja ca pe ceva aparte.

Need for Speed Gameplay Innovations Five Ways To Play
Nu înţeleg. Mai sunt gamer-i care consideră cool măcar 1% din ce se întâmplă aici? Cui se adresează acest trailer, acest joc?

Total War: Warhammer – High King Thorgrim Grudgebearer
Război Total: Ediţia Lord of the Rings

Necurate/Inspiraționale:
Debriefing | Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Hideo Kojima îşi ia la revedere de la Metal Gear Solid. Te aşteptăm cu drag cu orice altceva!

Goku VS Street Fighter 2
Goku le rupe oasele eroilor din SF2. Destul de realist, daca mă întrebaţi pe mine.

Jimmy Kimmel Responds To More Comments From Video Game Watchers
Să lăsăm puţin de-o parte ideea de bază: „E normal sau nu să ne uităm la alţi oameni cum se joacă?” Nici nu ar trebui să ne intereseze, fiecare să facă ce vrea. Producătorii acestei emisiuni au crezut însă că au dat peste o mină de aur, pentru că numărul mare de vizionări aduce venituri, indiferent de cât de iubit sau nu este acel clip. După o primă tură de mesaje, alese pe sprânceană (hint – cele mai penibile) şi prezentate în emisiune, o bună parte din internauţi au luat iar foc. Exact ce doreau, perfect pentru încă o tură. Alte glume penibile încropite pe seama a milioane de oameni. Kimmel pare neatins de tot ce se spune despre el, dar oare câte luminiţe roşii s-au aprins pe la FBI şi alte astfel de miliţii. Oare cum o să reacţioneze când cineva o să arunce date reale (adrese, numere de telefon personale etc.) pe internet şi ameninţările o să devină mult mai reale? În plus, ar trebui să realizeze că cele mai mari canale Youtube sunt legate de gaming. Oameni care chiar ştiu cum să folosească internetul, oameni care nu uită şi care vor arunca cu rahat în tot ce faci. Oare merită să continui cu astfel de glume?

Gamers Educate Jimmy Kimmel
La nici două zile, după alte urări de bine şi alte zeci de mii de voturi negative, Kimmel, sau producătorii, au realizat că trebuie să schimbe ceva, să arate că pot fi şi înţelegători, aşa că i-au invitat pe Markiplier şi pe MissesMae, să-l înveţe pe monsieur despre ce şi cum. Prea puţin, prea târziu, fără suflet. Sunt curios dacă şi cum o să-i afecteze cariera aceste ieşiri. Ce salturi generaţionale interesante. Bunicii ne certau părinţii cum că ascultă prea multă muzică şi se uită prea mult la televizor, părinţii noştri ne certau că stăm prea mult în faţa calculatorului, acum, noi privim dezaprobator tinerii care-şi „pierd” viaţa în faţa telefoanelor şi se uită la alţii cum se joacă…

Smash 4 – The Strongest Hit
Oare care este cea mai puternică lovitură în SSB4?

Snake Rescues Hideo Kojima From Konami
„Ce ţi-a luat atât?” Din ce am văzut chiar se grăbea.

Mario şi Luigi pictaţi pe paravane şi sabia-cheie din Kingdom Hearts, forjată la cald
Pun aceste două filmuleţe unul lângă altul pentru a crea un contrast între cum ar trebui să arate un documentar şi cam ce creează acum canale ca Discovery şi History.


9 Comments

 1. dx septembrie 9, 2015
  • ncv septembrie 9, 2015
  • dx septembrie 9, 2015
 2. negateriumNegaterium septembrie 9, 2015
  • ncv septembrie 9, 2015
 3. marvas septembrie 10, 2015
  • ncv septembrie 12, 2015
 4. Racer septembrie 18, 2015

Leave a Reply