World of Warships Se Lansează la Apă în 17 Septembrie

Anunţat acum câţiva ani şi păstrat o bună bucată de vreme în beta, World of Warships a înregistrat într-un timp foarte scurt succesul la care World of Warplanes mai poate doar visa (înainte să îşi dea ultima suflare). Sincer să fiu, din întâlnirea noastră cu reprezentanţii Wargaming la gamescom 2015 ni s-a dat de înţeles că MMO-ul aviatic a rămas doar „un experiment interesant pentru companie şi o experienţă frumoasă pentru echipa din spatele proiectului”.

Dar nu despre Warplanes este vorba aici, ci despre World of Warships şi super-populara Tirpitz, fiindcă bătăliile oceanice între coloşi se lansează oficial pe 17 septembrie. Adio beta, bine te-am găsit carieră marinărească mâncătoare de timp şi provocatoare de divorţ! Nu am gustat niciodată caftul tanc vs. tanc, însă Warships are un farmec incontestabil şi deja se acomodează cu poziţia de pion important pe harta jocurilor online.

Aşa că nu mai staţi pe gânduri ca matelotul între scânduri şi treceţi la acţiune!

7 Comentarii

 • Razvan
  Publicat septembrie 4, 2015 7:09 am 0Likes

  Ahoi! 🙂

  • Aidan
   Publicat septembrie 4, 2015 7:40 am 0Likes

   Random quote sa para ca stiu ce vorbesc: „My observations of Japanese naval fighting men, their abilities and equipment led me to believe that they gave a better account of themselves than we did.”

 • bloggerul6
  Publicat septembrie 4, 2015 10:31 pm 0Likes

  Acum să inspirăm adânc și să ne imaginăm un joc marinăresc în atmosfera secolului XVII…

 • Kid
  Publicat septembrie 10, 2015 10:53 am 0Likes

  Joc pentru pensionari. Fara reflexe si fara situational awareness. LoL
  Daca era un simulator, intelegeam placerea de a juca cu o masinarie istorica. Dar asa… really boring.

  • Kid
   Publicat septembrie 10, 2015 10:56 am 0Likes

   Si am uitat sa pomenesc despre motorul grafic de mare exceptie. In ce an suntem? 1998? Ah, nu, suntem in 2015.

  • Aidan
   Publicat septembrie 10, 2015 11:53 am 0Likes

   Probabil. De la Wargaming Party se vedea altfel prin fum, parfum si aburi de vodka!
   https://www.youtube.com/watch?v=avaSdC0QOUM

  • Yui
   Publicat septembrie 12, 2015 7:52 am 0Likes

   Dap, cam asta e esenta jocului. Drept sa spun chiar uitasem de el. Initial m-am milogit la wargaming pentru un alfa apoi pentru un beta key dar insistentele mele au fost in zadar. Acu noroc cu articolul vostru, mi l-am instalat si eu. Parerea mea dupa citeva jocuri (am ajuns doar la tier 3) este ca se poate ca baietii au nimerit bine reteta. M-am uitat un pic si pe filmulete pe YouTube pare ok. Actiunea este accelerata suficient pentru o dinamica decenta a jocului. Actiunile trebuie gindite cu minute bune inainte, ca la sah, lipsa de atentie aducind un sfirsit prematur. De ex. batrinul meu crucisator indreptindu-se vesel spre doua evantaie de torpile, fara a catadixi sa raspunda la comenzile mele frenetice…
   Pentru amatorii de reflexe recommend cu caldura Hawken!

Adaugă un comentariu