Acțiune! Săptămâna 42 – Simulator de felie de pâine…

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 42 – 2014.

Trailers:
Far Cry 4 – Survive Kyrat
La nici o săptămână de la colaborarea cu Childish Gambino, Ubi a lansat un nou trailer în care combină din nou muzica cu acțiunea. Îmi pare mult mai reușită această versiune. Mi s-a făcut pielea de găină, ca lu’ Andra.

Official PlayStation „Friendly Competition” Commercial
O nouă reclamă Sony pentru TV. Mesajul nu este la fel de puternic ca cel al spoturilor anterioare dar nu cred să le fie rușine cu ce au creat aici.

I am Bread
Jocul anului 2015. Simulator de felie de pâine. Atât!

Harold
Nu am mai auzit până acum de acest titlu dar trailerul m-a cucerit. Curse, animate și interactive, cu obstacole.

Halo Spartan Strike
„Ce e ăsta? Diablo cu lasere?” „Nu, e Halo” „E na?!” „Dacă-ți zic.” „Interesant…”

Civilization: Beyond Earth Intro Cinematic
Dacă ați urmărit serialul Nivelul2 numit Acțiune!, știți deja că mai noul și mai SF-ul Civilization m-a convins de mult. Au mai creat un trailer, ca să fie siguri că o să încheie afacerea.

The Evil Within
Acest joc țin minte că a fost prezentat ca o combinație între Silent Hill și Resident Evil (alea vechi). Din ce văd aici nu e decât un clusterfuck acțion-fest. Nu spun că e slab, doar că e cu totul altceva.

Dragon Age: Inquisition
Atât de plictisitor și de clișeic. Chiar nu mai avem alte idei?

Hatred
Acest trailer a apărut săptămâna trecută dar: „We’ve had to redo this trailer, cutting out Unreal Engine trademarks and also New York City asked us to cut out NYPD trademarks (we thought it’s a public property, not a registered trademark), so it’s censored now in the video.” Un joc care se anunță foarte violent. Arată cool, dar multe din acele execuții și felul în care camera focusează… au vrut publicitate gratuită (chiar și așa, negativă) și și-au atins scopul. Presa a început să urle, filmulețul avea în doar 3 zile peste un milion de vizionări.

Call of Duty: Advanced Warfare
Ehh… un nou Call of Duty. Am ajuns nici să nu mai clipim când se lansează următorul. Cu toate astea, mie îmi place tehnologia prezentată. Bombastică, dar frumoasă.

Necurate/Inspiraționale:
Twilight Princess – Midna: Watercolor Time Lapse Painting
Pentru mine, un afon în ale picturii și desenului, e magic ce se întâmplă aici.

The Evil Within: The Headless Cop
„This is insane.” Un bug necurat rău.

Hey Ash Whatcha Playin’? – Human Resources
Anthony Burch, Ashly Burch și Justin Yngelmo, erau pe val acum un an. Aproape toate filmulețele lor erau interesante și haioase. Munca le-a cam omorât canalul și acum nu mai produc decât sponsorizate. Eu mă bucur și de ele. Anthony, tocmai ce a terminat de scris scenariul pentru Borderlands: the Pre sequel, în timp ce Ash își împrumută vocea în anime și desene. Atack on Titan, fiind printre cele mai cunoscute.

Săptămânale\Bilunare:
Honest Game Trailers – Dark Souls
Nu mă uit. Nu mă uit! Vreau să-l joc și nu vreau să-l spoileresc. Îmi spuneți voi dacă băieții de la Honest Game Trailers au făcut o treabă bună sau nu.

Hellblade Development Diary – Creating the World
A patra intrare în jurnalul ținut de Ninja Theory. Un ochi aruncat asupra procesul lor de creație. La fel de interesant ca celelalte.

Kotaku Highlight Reel #35, 36 și 37
Colegii de la Kotaku au început de ceva vreme să strângă porțiunile de gameplay interesante, haioase sau impresionante, create de comunitatea imensă a site-ului și le pun cap la cap pentru a forma aceste filmulețe caleidoscop. Xbox One și PS4 pot înregistra tot ce joci, ceea ce a dus la o explozie a clipurilor create de comunitate.

Extra Credits – Digging Deeper
Extra Credits ridică o problemă foarte interesantă la care nu m-am gândit niciodată până acum. De ce ne aducem aminte de atât de multe lucruri din cărțile, filmele și serialele pe care le vedem, dar de atât de puține din ultimul joc pe care l-am jucat?

Are Videogames About Their Mechanics?
Bonus și completare la filmulețul celor de la Extra Credits. Și mai interesant!

Zero Punctuation – Middle-earth: Shadow of Mordor
O dată pe an Yahtzee descoperă un joc care-i place.

React: Teens React – Happy Wheels #2
Imediat ce am văzut titlul am sărit. „Hai că nu mai știți ce să faceți și vă repetați.” 30 de secunde mai târziu: „Ha, HA, HA! Ha… o, Uau!” Bună parte a doua.


2 Comentarii

 • Radu
  Publicat octombrie 21, 2014 5:55 pm 0Likes

  deci pana la urma ce saptamana e, 41 sau 41? also, la honest trailer nu prea a spoilerit story-ul, so i say it’s safe; dar faci cum vrei.

  • ncv
   Publicat octombrie 21, 2014 7:24 pm 0Likes

   copy-paste fail 🙁
   am modificat, multumesc 🙂

Adaugă un comentariu