ACȚIUNE! Săptămâna 5 – Nu Reacţionaţi!

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 5 – 2016.

Trailers/Pub:
Tekken 7: Fated Retribution – Nina Williams
Am tot hulit noul Tekken în ultima perioadă. Permiteţi-mi să mă răzgândesc…

Conan Exiles
Open world şi suvival în universul Conan. Sună extraordinar, dar dintr-un motiv sau altul filmuleţul ăsta, care e clar că nu arată nimic din joc, îmi spune că o să iasă o prostie.

Song of the Deep
Creat de cei care au făcut Spyro, Ratchet & Clank, Resistance şi Sunset Overdrive.

Final Fantasy XV – Niflheim Base Battle Footage
Fundalurile arată bine, animaţiile şi interfaţa mai merg lucrate.

Rise of the Tomb Raider PC
Lansat săptămâna trecută, foarte bine primit de comunitate

Fire Emblem Fates – Two Kingdoms
Nintendo, când apare un Fire Emblem şi pe Wii U?

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Re-re-re-masterizat şi HD.d.de-rizat!Tom Clancy’s The Division – How to Play the Beta

E atât de dificil (not) încât până şi beta-ul are nevoie de un How to. Dar hei, arată incredibil!

VirtuaDolls IndieGoGo Campaign Vid
Credeaţi că realitatea virtuală e următorul salt tehnologic? NSFW şi fără cuvinte, deşi comentariile de pe Youtube sunt geniale.

Necurate/Inspiraționale:
DayZ Social Experiment – Giving Players a Gun
De multe ori am impresia că DayZ este în întregime un experiment social. Unul cu grafică praf. Rezultatele în acest caz o să vă surprindă.

Cape Escape 1st Clear…Impossible Mario Maker Level by Panga
Am crezut că Mario Maker o să se stingă încet, încet, şi o să dispară. M-am înşelat, Nintendo l-a îmbunătăţit şi update-at constant. Mai jos, unul din cele mai grele nivele create până acum.

Robert Kazinsky: „World Of Warcraft” Saved My Life
Foarte bun şi inspirat interviu.

React Around The World!! Special Announcement + Apology
Drama săptămânii (care cred că a început de fapt acum două săptămâni dar a explodat acum câteva zile) s-a numit Reacţiune. Băieţii de mai jos, producătorii filmulețelor React pe care le tot prezentăm săptămână de săptămână, s-au gândit că ar fi bine să-şi asigure drepturile de autor asupra francizei pe care au pus-o pe picioare. Toate bune şi frumoase, doar că felul în care au prezentat ce doresc să facă mai departe şi cum s-au gândit să licenţieze alte canale care vor să creeze Reacţii asemănătoare cu ale lor a produs o mică implozie pe internet. Primul filmuleţ în care explicau ce urmează a ajuns să aibă peste 200 de mii de dislike-uri şi doar 16 mii de like-uri. Numărul subscriber-ilor a început să scadă vertiginos (aveau peste 14 milioane). Multe alte canale puternice au reacţionat şi i-au făcut una cu pământul – o să adaug aceste clipuri în comentarii, deja ne îndepărtăm prea mult de jocuri ca să le postez aici. Şi-au dat seama că au făcut-o de oaie şi au postat un alt filmuleţ în care „şi-au cerut scuze” şi au încercat să explice că nu au fost suficienţ de clari şi că lumea i-a înţeles greşit. Din păcate pentru ei faţa (ştiu, e urât ce spun dar…), dar mai ales trecutul, nu-i ajută. Internetul, ce experiment social dement, a reacţionat ripostat din nou şi Fine Brothers au decis să şteargă ambele filmuleţe. În spiritul – orice ajunge pe internet, rămâne pe internet – le-am (re)găsit şi le postez mai jos.


USADA visits Mighty Mouse while live streaming on Twitch
Demetrious ‘Mighty Mouse’ Johnson, campionul UFC la categoria muscă, a fost vizitat de agenţia antidopaj USADA în timp ce făcea stream (Bloodborne). Agenţie care se pare că în State are aceleaşi drepturi (sau chiar mai multe) ca şi echipele S.W.A.T. şi pot bate la uşa în orice moment – să-ţi ia sângele, sau urina. Ce e şi mai ciudat este faptul că lumea vorbea şi glumea în chat tocmai despre asta… Cioc, cioc, cioc!!!

Catering To Your Audience
Nu-mi place când se prosteşte dar mai mereu am apreciat ce are de transmis când e serios.

5 Comentarii

Adaugă un comentariu