DOUĂ NOI PROIECTE INDIE DIN INDUSTRIA DE GAMING ROMÂNEASCĂ VOR FI LANSATE OFICIAL SUB AMPRENTA CARBON: TAP BUSTERS ŞI HIGH ON CAKE

Carbon, primul incubator românesc ce sprijină start-up-urile din industria de gaming, anunță lansarea a două noi proiecte: High on Cake, realizat de Square Heads Games, și Tap Busters, realizat de Metagame Studio.
Cele două jocuri disponibile exclusiv pe platformele mobile au în comun elementele vizuale inedite, gameplay-ul captivant, dar și componenta socială prin care utilizatorii pot concura fie cu alți utilizatori de pe întreg globul (Tap Busters), fie cu prietenii lor (High on Cake).

Tap Busters, jocul realizat de Metagame Studio cu sprijinul Carbon, este un joc de tip RPG / tapper a cărui acțiune se desfășoară într-un univers SF în care monștrii au controlul asupra întregii galaxii. Utilizatorul devine astfel un vânător de recompense al cărui principal scop este să călătorească din planetă în planetă până când acestea redevin un loc sigur. Jocul este concentrat asupra evoluției personajului principal, prin echipament precum arme sau armuri, abilităţi speciale şi minioni care îl ajută. Acestea pot fi îmbunătăţite şi personalizate în funcţie de specificul lumilor fantastice pe care jucătorul le parcurge.

Tap Busters este disponibil pe Apple App Store şi Google Play, în stadiul open-beta.

kv_high_on_cake

High on Cake este un joc de tip arcade realizat de Square Heads Games, în care scopul utilizatorului este să construiască un turn cât mai înalt format din diverse tipuri de tort. Jocul de tip tower-building devine mai dificil pe măsură ce turnul creşte în înălţime, iar jucătorii pot îndeplini provocări în urma cărora primesc recompense in-game sub formă de monede și power-ups. Experiența vizuală delicioasă cu numeroase teme ce pot fi cumpărate sau câștigate, este completată de componenta socială, utilizatorii concurând cu prietenii lor pentru titlul de Cake God. High on Cake este disponibil pe platforma Samsung Galaxy Apps, unde este promovat prin programul Games For Samsung.

Cele două jocuri fac parte, alături de Link Twin – un joc premium de tip puzzle lansat la nivel global în luna februarie a acestui an, dintr-o serie de jocuri diverse, atât din punct de vedere al gameplay-ului și platformei, dar și vizual, care urmează să fie lansate în 2017, sub amprenta Carbon.

„Suntem încântați să marcăm harta gamingului local cu încă două noi proiecte: Tap Busters și High on Cake. Metagame Studio și Square Heads Games sunt două dintre studiourile indie cu care Carbon lucrează cot la cot pentru a da o șansă industriei locale să se afirme din ce în ce mai puternic pe plan global.” , a declarat Cătălin Butnariu, General Manager Carbon. „Aceste două noi proiecte reprezintă o reiterare a dezvoltării și maturizării industriei indie românești. Ne așteptăm ca în viitorul apropiat tot mai multe proiecte din această sferă să treacă de stadiul de idei și să ajungă disponibile publicului larg.”

Carbon
Site: https://goo.gl/4oe2cu

Facebook: https://goo.gl/wYl2jT

Tap Busters

Android Google Play: https://goo.gl/UfZxc9

Apple App Store: https://goo.gl/LPtod2

Site-ul jocului: https://goo.gl/w3qQus

High on Cake

Samsung Galaxy Apps: https://goo.gl/6CuaJj

Site-ul jocului: https://goo.gl/1x1v2p

10 Comentarii

 • Om
  Publicat martie 28, 2017 8:39 pm 0Likes

  candaparerevista

 • revista
  Publicat martie 29, 2017 8:42 am 0Likes

  bun articolul, DAR

  daca luati la mana TOTI ABONATII, toate contractele, toate facturile, tot ce vreti voi,
  TOT SE LIVRA NR. 7 pana acum!

  • onisim
   Publicat martie 29, 2017 6:22 pm 0Likes

   „ce’i aia numarul 7?”

 • dante-sama
  Publicat martie 29, 2017 4:29 pm 0Likes

  M-ai facut curios in legatura cu Tap Busters 😀 High on cake pare a fi un tower build-er cu alt skin 🙂

 • sadas
  Publicat martie 30, 2017 8:39 am 0Likes

  ONISIM

  nr. 7 e un mister.
  revista e aparuta de multe luni
  dar nu e livrata la beneficiari

 • Gamer
  Publicat aprilie 16, 2017 9:20 am 0Likes

  Cand mai postati ceva pe site ?

 • aa
  Publicat aprilie 19, 2017 8:48 am 0Likes

  dar revista 7 pe cand?

  • Alexandru Paun
   Publicat aprilie 19, 2017 12:18 pm 0Likes

   Pai in luna a 7-a, ca de obicei. Anul, in schimb, e la alegere

 • nesimtiti
  Publicat aprilie 21, 2017 9:12 am 0Likes

  NESIMTITI cel putin spus, merg spre INCOMPETENTI

 • Slayer
  Publicat aprilie 21, 2017 5:30 pm 0Likes

  Să nu spuneți că ați lăsat revista baltă…

Adaugă un comentariu