ACȚIUNE! Săptămâna 7 – Puternic start în an

Necurate/Inspiraționale:
PewDiePie & Conan Announce The Next Clueless Gamer
Sunt curios ce a ieşit.

What are XCOM 2’s Advent soldiers REALLY saying?
Unul din cele mai haioase clipuri ale săptămânii.

Twitch Plays: Jericho Rag-Doll Sim
Twitch plays este o idee foarte interesantă. Spectatorii scriu sau aleg ce doresc să facă eroul jocurilor mai departe. Se face un cumul al intrărilor/alegerilor şi câştigă democratic cea mai cerută variantă. Cineva, sau un program, duce mai departe acţiunea. Au reuşit să termine chiar şi Dark Souls aşa, după ce au modificat regulile un pic. Mai jos spectatorii controlează canapeaua-taur în timp ce invitaţii încearcă să joace Super Smash Bros. Din păcate, doar sună bine, rezultatul nu m-a dat pe spate.

Dark Souls (Namco) oferă 10.000 $ dacă reuşeşti să explici povestea.
Dark Souls este un joc în care povestea nu este spusă direct. E confuză, dar interesantă, ceea ce a aprins imaginaţia multor fani. Concursul a dat naştere unor clipuri geniale.Star Kart – Star Wars + Mario Kart
Iniţial am crezut că e doar un filmuleţ creat în grabă. M-am înşelat.

The Sims Dinner Party
Nu am jucat niciodată Sims dar tot am găsit acest clip deosebit de haios.

Building VR in VR with Unreal Engine 4 – Early Preview
Nu ştiu cum de am sărit peste el săptămâna trecută. Mulţumesc mahri726 pentru că mi-ai atras atenţia – foarte interesante interacţiuni. Mi-a adus aminte de World Builder – foarte bun scurt metraj.

Clueless Gamer in KOREA!! Massive Crowd!!
Cât de mult iubesc coreenii jocurile şi tot ce e legat de ele? Asta s-a întâmplat când Conan a aterizat acolo – iniţial am crezut ca toată chestia e legată de show în general, poate e televizat acolo, gândeam, dar se pare că majoritatea sunt fani ai porţiunii Clueless Gamer. Ştiau până şi numele lui Aaron?!!


‘Struck by a Bolt of Love’ | Dying Light: The Following – Enhanced Edition
Parcă un pic prea visceral… dar mesajul mi-a plăcut.

6 Comentarii

 • colt45
  Publicat februarie 17, 2016 2:46 am 0Likes

  where’s the love for need for speed? tocmai si-au lansat trailerul pentru lansarea pe PC a ultimului titlu. i mean, stiu ca e considerata una din oile negre ale industriei because EA, dar franciza nu-i de ici de colo, e una din veteranii gamingului, sunt de parere ca ar merita un pic de atentie.

 • ncv
  Publicat februarie 17, 2016 6:51 am 0Likes

  A, citesti prea mult printre randuri. Eu nu am preferinte sau ganduri de genul. Nu l-am adaugat pentru ca sursele pe care le urmaresc nu au spus nimic despre. Sau poate eram prea obosit aseara cand am impins articolul si am sarit peste.

  Adaug intr-o ora-doua si noul trailer NFS. Ta ram tam tam… tam

  • ncv
   Publicat februarie 17, 2016 8:30 am 0Likes

   am actualizat, multumim!

  • Bica Mihai
   Publicat februarie 17, 2016 12:29 pm 0Likes

   Pai sincer nu prea are nimeni ce sa spuna despre el. Am urmarit trailer-ul si am crezut ca e un remaster pentru Underground. Atunci s-ar justifica prezenta atributelor si ar face totul plauzibil. Nici dupa ce v-am citit comenturile nu sunt sigur ca asta este vorba despre un joc nou.

 • Seba
  Publicat februarie 20, 2016 1:38 pm 0Likes

  Jocuri gratuite de la Sega aici doar pt week-endul acesta : http://www.makewarnotlove.com/results.php

 • Seba
  Publicat februarie 20, 2016 3:04 pm 0Likes

  Jocurile de la Sega, Creative Assembly si Relic Entertainment Make War not Love 3 sunt sub forma de cod de steam : Renegade Ops, Viking Battle for Asgard, Condemned Criminal Origins, Binary Domain si cateva clasice Streets of Rage II si Gunstar Heroes.

Adaugă un comentariu