Armored Warfare, un F2P cu Tancuri Marca Obsidian(!)

Poate că una dintre cele mai bizare alăturări de cuvinte este „Obsidian, tancuri şi free-to-play”. Nici nu ştiu cum pot interpreta vestea că un producător faimos pentru RPG-urile old-school a decis să păşească pe drumul deschis de Wargaming şi al lor World of Tanks. Dar hei, cine sunt eu să judec? Treaba este bine aşezată pe şenile, după cum reiese din clipul video prezentat la PAX. Salivaţi şi voi puţin…

Armored Warfare arată chiar bine şi aduce o perspectivă proaspătă, modernă, asupra războiului blindat. Mai mult, ni s-a promis şi un sistem de evoluţie cu elemente RPG solide, chestie care sună delicios pe hârtie. Rămâne să vedem cum va fi pusă în practică, fiindcă jocul intră în beta la începutul lui 2015. Deşi este evident pentru oricine că AW nu are vreo şansă reală în a detrona mamutul WoT, creaţia F2P din ograda Obsidian ar putea reprezenta o felie de multiplayer tanchi-tanchi dedicată celor mai agitaţi şi dinamici din fire.

Pe bune, hărţile şi vehiculele arată grozav.

13 Comentarii

 • Fedaykin89
  Publicat septembrie 2, 2014 7:37 pm 0Likes

  70% copie de WoT. Pana si crosshairul e practic J1mbo’s mod din WoT.

  Ma rog, arata fain, nu zic nu. Dar chiar e o copie cam fara obraz

  • LauRoman
   Publicat septembrie 2, 2014 9:20 pm 0Likes

   Eu am auzit de Obisian doar ca developer la cateva sequel-uri Bioware unde publisher-ul a vrut ca sequel-ul sa fie codat ieftin si/sau rapid, lucru clar evident in SWKotOR 2, deci comentariul tau nu e prea deplasat. Cel putin jumatate din jocurile produse de ei sunt sequel-uri sau expansion-uri. Totusi la felul cum s-au copiat EA si Activision in binecunoscutele lor serii de FPS nu cred ca putem acuza Obsidian de plagiarism.

  • Aidan
   Publicat septembrie 2, 2014 10:00 pm 0Likes

   De fapt, Obsidian continua direct Black Isle. Nu cred ca putem comenta negativ despre New Vegas, Neverwinter Nights 2 sau The Stick of Truth.

   Au avut si ei rateurile lor, dar raman printre cei mai buni dezvoltatori.

  • Ziskele
   Publicat septembrie 3, 2014 11:02 am 0Likes

   NvN bun, nuiaua adevarului nu am jucat, nu imi place south park, si de la NV ma asteptam la ceva mai mult, cum ar fi o reinventare a balisticii armelor, ca exemplu prima pusca pe care o primesti, varmint rifle, poti sa o modifici cu luneta, luneta care are gradatii si de distanta am jucat pe HC si am crezut ca e de la sine inteles ca trebuie sa ridic tinta, am ratat cativa coioti pana sa imi dau seama ca e mai mult ceva estetic in legatura cu gradatiile decat functional.

  • Ziskele
   Publicat septembrie 3, 2014 11:05 am 0Likes

   Jocurilor clasice Black Isle nu le-am gasit cusur, asa ca respect pe partea asta.

 • Ziskele
  Publicat septembrie 3, 2014 10:54 am 0Likes

  Ar trebui sa ii faca si un mod hardcore, de exemplu urasc(uram, ca nu mai joc) in WoT sa fie un tanc ascuns in tufisuri, si sa i se vada toata silueta cand il iei in vizor.

  • Drow
   Publicat septembrie 3, 2014 11:00 am 0Likes

   Incearca sa joci cu tancurile in WarThunder atunci… e destul de hardcore-ish…

  • Ziskele
   Publicat septembrie 3, 2014 11:03 am 0Likes

   Jucasem atat de mult WoT incat orice altceva imi provoca repugna.

 • Locke
  Publicat septembrie 3, 2014 12:20 pm 0Likes

  One more the pile of dead clones.

 • Rosu Iulian
  Publicat septembrie 3, 2014 5:56 pm 0Likes

  Este foarte asemanator cu World of Tanks…si nu cred ca e neaparat un lucru rau, deoarece sunt destul de multi jucatori de WoT care spun ca vor tancuri moderne. Ei bine, asta e alternativa.

  • Aidan
   Publicat septembrie 3, 2014 7:54 pm 0Likes

   Approve.

 • Razvan
  Publicat septembrie 4, 2014 11:54 am 0Likes

  Arata bine. De mult asteptam ceva de genul acesta. WoT nu m-a atras niciodata datorita stilului (al doilea razboi mondial si perioada de dupa). Am jucat cu mult timp in urma un joc similar, facut de creatorii Delta Force (NovaLogic).

  Imi place tematica de razboi modern. In lipsa unui nou Command and Conquer, o sa mearga foarte bine. Pacat ca nu este single-player.

  • googol
   Publicat octombrie 3, 2014 9:23 am 0Likes

   nu e single player, dar are conținut PvE, ceea ce e e mare plus față de „pocnitoarea” numită WoT.

Adaugă un comentariu