ASSASSIN’S CREED ORIGINS ADUCE TRIALS OF THE GODS

Vești bune pentru cei care își pierd orele prin Assassin’s Creed Origins, așa, ca mine. Pe lângă toate activitățile faine deja prezente în joc, începând de astăzi avem la dispoziție prima provocare din seria Trials of The Gods. Această serie își propune să ne încerce toate skill-urile pe care le-am dezvoltat jucând prin Egipt și ne va lăsa să luptăm cu zei. Puterea nu va fi de ajuns, va trebui să ne gândim și la strategii pe care să le aplicăm în aceste lupte, bătăliile fiind duse la o cu totul altă scară față de restul inamicilor din joc.

Primul oponent, disponibil până pe 14 noiembrie, va fi Anubis, Zeul Morții. Acesta se pare că a apărut în urma unui glitch din Animus și abia așteaptă să-i ducă sufletul lui Bayek direct în viața de apoi, dacă nu va fi învins.

Bătălia va fi marcată pe hartă și odată ajuns în locație veți vedea glitch-ul.

Bineînțeles că nu ne vom bate cu zeii doar pentru distracție, ci și pentru recompense, iar cei de la Ubi promit că loot-ul câștigat va fi demn de un zeu. Se pare că vom putea învinge oponenții de câte ori dorim, dar loot-ul va pica o singură dată. Mi se pare fair. De asemenea, în caz că nu aveți timp în zilele evenimentului, se pare că veți avea în viitor o șansă la remiză.

Iar pentru cei care sunt suficient de viteji încât să obțină toate cele 4 arme din set va fi disponibil automat și un outfit legendar.

Nu știu de voi, dar eu unul abia aștept să ajung acasă și să mă bat cu Anubis.

5 Comentarii

 • raincake
  Publicat noiembrie 9, 2017 9:27 pm 0Likes

  Foarte faină inițiativa lor!
  Se pare că au readus pe bună dreptate entuziasmul pentru franciză în majoritatea fanilor. Mă bucur foarte tare că și-au dat silința pentru un produs care să-și merite banii și numele.
  Îmi pare rău că nu-l pot rula pe laptopu meu… Poate în viitor am să-l joc.

 • TaikoKaira
  Publicat noiembrie 21, 2017 8:33 pm 0Likes

  Poate fi jucat şi pe PC sau e disponibil doar pentru console?

  • Adrian Dobrescu
   Publicat noiembrie 21, 2017 9:09 pm 0Likes

   Poate fi jucat si pe PC, dar in Romania poate fi cumparat doar de pe Steam sau store-ul Ubi, magazinele de la noi n-au primit deloc varianta de PC.

  • TaikoKaira
   Publicat noiembrie 21, 2017 10:54 pm 0Likes

   Am văzut… încă mă întreb dacă va mai apărea, îmi displace ideea că PC-ul nu e luat suficient de în serios, comparativ cu consolele. E un mare minus, mai ales pentru colecţionari. Sper ca Ubisoft să rezolve cumva, chiar dacă va fi doar un cod într-o cutie.

 • sergiu
  Publicat noiembrie 29, 2017 3:52 pm 0Likes

  Sincer jocurile de tip AC sau Tomb Raider merg cel mai bine pe console. PC-ul pentru mine este rezervat doar pentru 3D shooters pe care pur si simplu nu pot sa le joc pe consola sub nici o forma.

  Mai mult am inteles ca ACO are probleme serioase pe PC din cauza protectiilor anti piraterie Denuvo si aditional inca nu stiu ce protectie pentru anti spargere pentru Denuvo. Un fel de protectie la protectie care consuma foarte multe resurse la nivel de CPU si care binenteles aceste probleme nu exista pe console.

  In concluzie ACO este primul joc de PS4 care ma face sa ma gandesc serios la achizitia unui TV4K cu HDR si cred ca scoate toata performanta dintr-un PS4 clasic si probabil si din XboxO .

Adaugă un comentariu