METEO – Graniţele Dark Souls: Prepare To Die Edition s-au topit

Nu vă bucuraţi prea tare, e vorba doar de multiplayer, adică, folosind IP de România, tot nu-l veţi putea cumpăra de pe Steam Store.

Noua actualizare disponibilă pentru varianta Steam a Dark Souls: Prepare To Die Edition scapă, în sfârşit, de ticălosul Region Lock. O mişcare bună dealtfel, după ce, lumina-le-ar Soarele minţile, s-au descotorosit recent şi de infamul Games For Windows Live.

Vestea este bună în principal dacă vi se părea că apar prea puţine suflete pe pixel pătrat, dar şi dacă aveţi vreo feudă cu vreun văr de peste Ocean, oricare ar fi oceanul sau vărul cu pricina. Aşa mai vii de undeva… să mori, în chinuri, desigur!

Dacă, în loc să alerge autorul cu făcăleţul, ca apoi să-l invite la un ceai, Namco ar cădea la pace cu ideea că omul se pricepe şi ar integra în joc organic necesarul DSFix, la zi, ar rezulta un pachet complet şi competent. Aşa cum ne-am fi dorit să arate portarea PC de la bun început, dar ei înşişi au mărturisit că nu se pricepeau să o facă, la vremea respectivă. Aş încrucişa şi degetele pentru asta, dar mi-e teamă că n-aş mai putea tasta finalul ştirii: final.

4 Comentarii

 • 9think
  Publicat ianuarie 21, 2015 9:39 am 0Likes

  Hmm, poate de multiplayer lock, eu tot nu-l gasesc in steam store. Sau poate au uitat de Romania.

 • Caleb
  Publicat ianuarie 21, 2015 9:58 am 0Likes

  Da, e vorba strict de multiplayer. Trebuie cumpărat retail sau sub formă de key sau de altundeva decât de pe Steam. De pe steam, doar cu VPN.

 • Cristan
  Publicat ianuarie 21, 2015 3:05 pm 0Likes

  Welcome back.

 • Caleb
  Publicat ianuarie 21, 2015 4:29 pm 0Likes

  10x, nu ştiu cât de back, dar voi încerca să mai las câte-un rând şi p-acilea 🙂

Adaugă un comentariu