Full Throttle Remastered, în garajele noastre începând cu 18 aprilie

După Grim Fandango și Day of the Tentacle, Double Fine continuă seria remasterizărilor cu Full Throttle, un joc cu doar doi ani mai tănâr decât subsemnatul.

Deși nu am fost niciodată un mare fan al jocurilor de la Lucas Arts în particular și al adventurilor în general, nu pot să nu fiu un pic entuziasmat de această veste. Full Throttle intră în categoria jocurilor la care doar îmi place să mă holbez, nu și să le joc, pentru că sunt un mare admirator pixel art. Plus, începând cu 18 aprilie, Full Throttle va putea fi achiziționat în mod legitim, așa că nu o să mai aveți nicio scuză să-l piratați.

Varianta actualizată vine la pachet cu o sumedenie de îmbunătățiri grafice și mecanice, împreună cu o coloană sonoră remasterizată și efecte auditive relucrate. Mulți oameni nu vor fi tocmai fericiți în legătură cu schimbările aduse, dar vor avea opțiunea de a oscila între grafica/sunetele/muzica noi și vechi după propriul plac. Oricât de mult mi-ar plăcea vechiul stil grafic, trebuie să recunosc că varianta actualizată arată decent și prezervă farmecul și spiritul originalului.

Așadar, fiți cu ochii pe Full Throttle și cumpărați-l la lansare. Eu cu siguranță o să fiu cu ochii pe el. Poate o să-l și joc dacă, prin cine știe ce intervenție divină, o să devin un expert la jocuri adventure într-o lună.

3 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat martie 16, 2017 11:47 am 0Likes

  Wow, nici nu mai stiu cand am auzit ultima data ceva despre Double Fine 🙂 Nu pot decat sa ma bucur ca au remasterizat un adventure bun. Venind vorba de adventure-uri, mai este careva hyped pentru Syberia III?

  • Doru
   Publicat martie 22, 2017 3:15 pm 0Likes

   Eu sunt inca entuziasmat sa incep sa le joc pe precedentele :p

 • abonat
  Publicat martie 23, 2017 8:23 am 0Likes

  offtopic.cam pe cand se distribuie revista nr 7, care, teoretic, trebuia sa apara acum 8 luni?????

Adaugă un comentariu