Aveţi controller de fier nu? Se lansează Dark Souls 3

Aveţi controller de fier nu? Cu riscul de a mă repeta, consider că o astfel de întrebare este foarte benefică, ajutându-vă la economisirea banilor ce ar fi fost aruncaţi pe diferite periferice menite a înlocui excesele de furie. Şanse sunt să puteţi scăpa ieftin daca aveţi experienţă cu celelalte titluri din serie, însă nu m-aş baza prea mult pe această variantă. Pentru cine nu este la curent cu evenimentele, Bandai Namco ne oferă trailer-ul de lansare pentru mult-aşteptatul Dark Souls 3. Vizionare plăcută:

 

Încă mai citiţi? V-a cam lăsat cu gura deschisă, recunoaşteţi. Dacă totuşi sunteţi în ceaţă cu privire la seria Souls, am să o descriu cum pot eu mai bine doar pentru dumneavoastă – New Game -> Fă primul pas -> Game Over -> Achievement unlocked: „Welcome do Dark Souls”. Sunt sigur că este o descriere mult prea detaliată.

Seria Souls (în special Dark Souls, primul joc din serie fiind Demon Souls), este cunoscută în rândul jucătorilor pentru legendara sa dificultate, dar şi pentru metodele ingenioase prin care poţi demonstra abilitatea ta de stăpânire a acestuia.

Aveţi controller de fier nu?

Dark Souls 3 a fost conceput de la zero strict pentru consolele next-gen şi va oferi o varietate de noi adiţii pentru gameplay (un combat mai rapid, schimbari legate de „stances”, un AI mult îmbunătăţit, posibilitatea de a explora tot ce poate fi privit în joc etc). Povestea va continua într-o direcţie mult dorită de către jucători iar dificultatea se anunţă chiar mai brutală decât până acum!

Dark Souls 3 este disponibil pentru precomandă la preţul de 59.69 EURO în varianta standard sau 84.98 EURO în varianta Deluxe, intrând astfel şi în posesia Season Pass ce oferă 2 DLC-uri adiţionale. Jocul se va lansa oficial în data de 12 Aprilie şi va fi disponibil pentru PC, PS4 şi XONE.

Adaugă un comentariu