Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear Anunţat

Ciudată senzaţie, dar mă simt dezamăgit şi mulţumit în acelaşi timp. După expirarea numărătorii inverse prezente pe pagina Beamdog, anunţul expansiunii Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear a fost o surpriză totală. Culmea, jocul se adresează originalului BG în verianta Enhanced Edition, deşi salvările rezultate pot fi exportate către Baldur’s Gate II. E greu să găseşti un sens logic în acest add-on, dar producătorii ne-au promis câteva elemente interesante de role playing: o campanie de peste 25 de ore, un nivel special de dificultate pentru „îmblânzirea” poveştii, patru noi aventurieri, multiplayer cross-platform pentru 6 jucători şi noi zone populate cu monştri. Sună delicios de D&D!

Siege of Dragonspear urmează să fie lansat pe PC, Mac, Linux, Android şi iOS.

4 Comentarii

 • Pakistan
  Publicat iulie 12, 2015 1:05 pm 0Likes

  o intrebare mai pe langa subiect: merita cumparate variantele Enhanced Edition alte Baldur’s Gate si Icewind Dale? Am deja variantele clasice pe GoG, am reusit sa termin seria Baldur’s Gate (fara EasyTutu sa-mi modifice BG1 la engine-ul BG2 nush daca terminam eu BG1 )si acum ma lupt cu Icewind Dale.

 • Caleb
  Publicat iulie 13, 2015 7:34 am 0Likes

  Mai bine vezi listele de mod-uri de pe forumul GoG pentru fiecare titlu. După mine, e deranjant că s-au atins de joc,băgând personaje şi obiecte noi de la ei putere. Fără opţiunea de a le scoate, poţi alege să nu le foloseşti, dar nu e acelaşi lucru.

  În fine, cu mod-urile de rigoare, cred că Icewind şi BG sunt jucabile bine mersi şi în ediţiile lor originale, dar fiecare cu apucăturile lui.

 • ion
  Publicat iulie 13, 2015 4:20 pm 0Likes

  „Sensu logic” e să mai stoarcă niște bani de la fani.

  Edițiile noi nu se merită. Mai bine faci cum a zis și Caleb, instalezi niște moduri. Recomand Baldurs Gate Trilogy ce combină ambele jocuri împreună cu expansiunile într-unul singur, așa că le poți juca pe toate de la un capăt la altul fără probleme. Dacă mai instalezi și un mod ptr rezoluții HD atunci chiar că nu are nici un sens să dai vreun ban lu Beandawg.

 • Pakistan
  Publicat iulie 13, 2015 9:35 pm 0Likes

  mersi de info, cu BG-ul am incheiat, chiar daca nu am facut si vazut tot ce era de facut/vazut, nu mai am timp sa reiau jocul… de Icewind Dale m-am apucat acum vreo 2 luni, insa abia daca apuc sa joc 3-4 ore/ sapt… asa ca nu-s asa avansat inca, si ma tot gandeam… sa iau variantele EE sau sa nu le iau… In afara de easyTutu, nu stiam de alte moduri (adevarul e ca nici nu am cautat/nu m-am informat)

Adaugă un comentariu